ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 442
                                               

Rhea County

Rhea County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 31.809 Inwahners op en Rebeet vun 818 km². De Sitt vun de Verwalten is in Dayton.

                                               

Roane County (Tennessee)

Roane County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 54.181 Inwahners op en Rebeet vun 935 km². De Sitt vun de Verwalten is in Kingston.

                                               

Robertson County (Tennessee)

Robertson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 66.283 Inwahners op en Rebeet vun 1.233 km². De Sitt vun de Verwalten is in Springfield.

                                               

Rutherford County (Tennessee)

Rutherford County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 262.604 Inwahners op en Rebeet vun 1.603 km². De Sitt vun de Verwalten is in Murfreesboro.

                                               

Scott County (Tennessee)

Scott County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 22.228 Inwahners op en Rebeet vun 1.378 km². De Sitt vun de Verwalten is in Huntsville.

                                               

Sequatchie County

Sequatchie County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 14.112 Inwahners op en Rebeet vun 689 km². De Sitt vun de Verwalten is in Dunlap.

                                               

Sevier County (Tennessee)

Sevier County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 89.889 Inwahners op en Rebeet vun 1.533 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sevierville.

                                               

Shelby County (Tennessee)

Shelby County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 927.644 Inwahners op en Rebeet vun 1.955 km². De Sitt vun de Verwalten is in Memphis.

                                               

Smith County (Tennessee)

Smith County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 19.166 Inwahners op en Rebeet vun 813 km². De Sitt vun de Verwalten is in Carthage.

                                               

Stewart County (Tennessee)

Stewart County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 13.324 Inwahners op en Rebeet vun 1.186 km². De Sitt vun de Verwalten is in Dover.

                                               

Sullivan County (Tennessee)

Sullivan County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 156.823 Inwahners op en Rebeet vun 1.070 km². De Sitt vun de Verwalten is in Blountville.

                                               

Sumner County (Tennessee)

Sumner County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 160.645 Inwahners op en Rebeet vun 1.370 km². De Sitt vun de Verwalten is in Gallatin.

                                               

Tennessee

Tennessee is een Bundsstaat in de USA. De Staat hört to de Südstaaten un is bekannt dör sien Whisky, wat een besünners Soort Schnaps is. De beröhmst Marke dorvan is Jack Daniel’s. Musikaalsch Interesseerte kennen Tennessee dör de Musikrichtung Bl ...

                                               

Tipton County (Tennessee)

Tipton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 61.081 Inwahners op en Rebeet vun 1.189 km². De Sitt vun de Verwalten is in Covington.

                                               

Trousdale County

Trousdale County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 7.870 Inwahners op en Rebeet vun 295 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hartsville.

                                               

Unicoi County

Unicoi County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 18.313 Inwahners op en Rebeet vun 482 km². De Sitt vun de Verwalten is in Erwin.

                                               

Union County (Tennessee)

Union County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 19.109 Inwahners op en Rebeet vun 580 km². De Sitt vun de Verwalten is in Maynardville.

                                               

Van Buren County (Tennessee)

Van Buren County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 5.548 Inwahners op en Rebeet vun 710 km². De Sitt vun de Verwalten is in Spencer.

                                               

Warren County (Tennessee)

Warren County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 39.839 Inwahners op en Rebeet vun 1.121 km². De Sitt vun de Verwalten is in McMinnville.

                                               

Washington County (Tennessee)

Washington County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 122.979 Inwahners op en Rebeet vun 844 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jonesborough.

                                               

Wayne County (Tennessee)

Wayne County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 17.021 Inwahners op en Rebeet vun 1.901 km². De Sitt vun de Verwalten is in Waynesboro.

                                               

Weakley County

Weakley County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 35.021 Inwahners op en Rebeet vun 1.502 km². De Sitt vun de Verwalten is in Dresden.

                                               

White County (Tennessee)

White County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 25.841 Inwahners op en Rebeet vun 976 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sparta.

                                               

Williamson County (Tennessee)

Williamson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 183.182 Inwahners op en Rebeet vun 1.510 km². De Sitt vun de Verwalten is in Franklin.

                                               

Wilson County (Tennessee)

Wilson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 113.993 Inwahners op en Rebeet vun 1.479 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lebanon.

                                               

Anderson County (Texas)

Anderson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 58.458 Inwahners op en Rebeet vun 2.774 km². De Sitt vun de Verwalten is in Palestine.

                                               

Andrews County

Andrews County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 14.786 Inwahners op en Rebeet vun 3.888 km². De Sitt vun de Verwalten is in Andrews.

                                               

Angelina County

Angelina County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 86.771 Inwahners op en Rebeet vun 2.077 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lufkin.

                                               

Aransas County

Aransas County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 23.158 Inwahners op en Rebeet vun 653 km². De Sitt vun de Verwalten is in Rockport.

                                               

Archer County

Archer County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 9.054 Inwahners op en Rebeet vun 2.357 km². De Sitt vun de Verwalten is in Archer City.

                                               

Armstrong County (Texas)

Armstrong County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 1.901 Inwahners op en Rebeet vun 2.367 km². De Sitt vun de Verwalten is in Claude.

                                               

Atascosa County

Atascosa County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 44.911 Inwahners op en Rebeet vun 3.191 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jourdanton.

                                               

Austin County

Austin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 28.417 Inwahners op en Rebeet vun 1.691 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bellville.

                                               

Bailey County

Bailey County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 7.165 Inwahners op en Rebeet vun 2.142 km². De Sitt vun de Verwalten is in Muleshoe.

                                               

Bandera County

Bandera County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 20.485 Inwahners op en Rebeet vun 2.051 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bandera.

                                               

Bastrop County

Bastrop County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 74.171 Inwahners op en Rebeet vun 2.300 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bastrop.

                                               

Baylor County

Baylor County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 3.726 Inwahners op en Rebeet vun 2.256 km². De Sitt vun de Verwalten is in Seymour.

                                               

Bee County

Bee County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 31.861 Inwahners op en Rebeet vun 2.279 km². De Sitt vun de Verwalten is in Beeville.

                                               

Bell County (Texas)

Bell County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 310.235 Inwahners op en Rebeet vun 2.743 km². De Sitt vun de Verwalten is in Belton.

                                               

Bexar County

Bexar County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 1.714.773 Inwahners op en Rebeet vun 3.230 km². De Sitt vun de Verwalten is in San Antonio.

                                               

Blanco County

Blanco County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 10.497 Inwahners op en Rebeet vun 1.841 km². De Sitt vun de Verwalten is in Johnson City.

                                               

Borden County

Borden County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 641 Inwahners op en Rebeet vun 2.328 km². De Sitt vun de Verwalten is in Gail.

                                               

Bosque County

Bosque County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 18.212 Inwahners op en Rebeet vun 2.561 km². De Sitt vun de Verwalten is in Meridian.

                                               

Bowie County

Bowie County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 92.565 Inwahners op en Rebeet vun 2.300 km². De Sitt vun de Verwalten is in New Boston.

                                               

Brazoria County

Brazoria County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 313.166 Inwahners op en Rebeet vun 3.592 km². De Sitt vun de Verwalten is in Angleton.

                                               

Brazos County

Brazos County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 194.851 Inwahners op en Rebeet vun 1.518 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bryan.

                                               

Brewster County

Brewster County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 9.232 Inwahners op en Rebeet vun 16.040 km². De Sitt vun de Verwalten is in Alpine.

                                               

Briscoe County

Briscoe County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 1.637 Inwahners op en Rebeet vun 2.331 km². De Sitt vun de Verwalten is in Silverton.

                                               

Brooks County (Texas)

Brooks County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 7.223 Inwahners op en Rebeet vun 2.442 km². De Sitt vun de Verwalten is in Falfurrias.

                                               

Brown County (Texas)

Brown County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 38.106 Inwahners op en Rebeet vun 2.445 km². De Sitt vun de Verwalten is in Brownwood.