ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 439
                                               

Lexington County

Lexington County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Carolina. He hett 262.391 Inwahners op en Rebeet vun 1.816 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lexington.

                                               

Marion County (Süüd-Carolina)

Marion County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Carolina. He hett 33.062 Inwahners op en Rebeet vun 1.267 km². De Sitt vun de Verwalten is in Marion.

                                               

Marlboro County

Marlboro County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Carolina. He hett 28.933 Inwahners op en Rebeet vun 1.243 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bennettsville.

                                               

McCormick County

McCormick County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Carolina. He hett 10.233 Inwahners op en Rebeet vun 932 km². De Sitt vun de Verwalten is in McCormick.

                                               

Newberry County

Newberry County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Carolina. He hett 37.508 Inwahners op en Rebeet vun 1.634 km². De Sitt vun de Verwalten is in Newberry.

                                               

Oconee County (Süüd-Carolina)

Oconee County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Carolina. He hett 74.273 Inwahners op en Rebeet vun 1.619 km². De Sitt vun de Verwalten is in Walhalla.

                                               

Orangeburg County

Orangeburg County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Carolina. He hett 92.501 Inwahners op en Rebeet vun 2.865 km². De Sitt vun de Verwalten is in Orangeburg.

                                               

Pickens County (Süüd-Carolina)

Pickens County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Carolina. He hett 119.224 Inwahners op en Rebeet vun 1.287 km². De Sitt vun de Verwalten is in Pickens.

                                               

Richland County (Süüd-Carolina)

Richland County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Carolina. He hett 384.504 Inwahners op en Rebeet vun 1.958 km². De Sitt vun de Verwalten is in Columbia.

                                               

Saluda County

Saluda County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Carolina. He hett 19.875 Inwahners op en Rebeet vun 1.168 km². De Sitt vun de Verwalten is in Saluda.

                                               

Spartanburg County

Spartanburg County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Carolina. He hett 284.307 Inwahners op en Rebeet vun 2.100 km². De Sitt vun de Verwalten is in Spartanburg.

                                               

Sumter County (Süüd-Carolina)

Sumter County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Carolina. He hett 107.456 Inwahners op en Rebeet vun 1.725 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sumter.

                                               

Union County (Süüd-Carolina)

Union County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Carolina. He hett 28.961 Inwahners op en Rebeet vun 1.331 km². De Sitt vun de Verwalten is in Union.

                                               

Williamsburg County

Williamsburg County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Carolina. He hett 34.423 Inwahners op en Rebeet vun 2.419 km². De Sitt vun de Verwalten is in Kingstree.

                                               

York County (Süüd-Carolina)

York County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Carolina. He hett 226.073 Inwahners op en Rebeet vun 1.766 km². De Sitt vun de Verwalten is in York.

                                               

Aurora County

Aurora County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 2.710 Inwahners op en Rebeet vun 1.834 km². De Sitt vun de Verwalten is in Plankinton.

                                               

Beadle County

Beadle County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 17.398 Inwahners op en Rebeet vun 3.261 km². De Sitt vun de Verwalten is in Huron.

                                               

Bennett County

Bennett County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 3.431 Inwahners op en Rebeet vun 3.069 km². De Sitt vun de Verwalten is in Martin.

                                               

Bon Homme County

Bon Homme County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 7.070 Inwahners op en Rebeet vun 1.458 km². De Sitt vun de Verwalten is in Tyndall.

                                               

Brookings County

Brookings County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 31.965 Inwahners op en Rebeet vun 2.056 km². De Sitt vun de Verwalten is in Brookings.

                                               

Brown County (Süüd-Dakota)

Brown County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 36.531 Inwahners op en Rebeet vun 4.437 km². De Sitt vun de Verwalten is in Aberdeen.

                                               

Brule County

Brule County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 5.255 Inwahners op en Rebeet vun 2.121 km². De Sitt vun de Verwalten is in Chamberlain.

                                               

Buffalo County (Süüd-Dakota)

Buffalo County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 1.912 Inwahners op en Rebeet vun 1.220 km². De Sitt vun de Verwalten is in Gann Valley.

                                               

Butte County (Süüd-Dakota)

Butte County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 10.110 Inwahners op en Rebeet vun 5.825 km². De Sitt vun de Verwalten is in Belle Fourche.

                                               

Campbell County (Süüd-Dakota)

Campbell County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 1.466 Inwahners op en Rebeet vun 1.906 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mound City.

                                               

Charles Mix County

Charles Mix County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 9.129 Inwahners op en Rebeet vun 2.844 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lake Andes.

                                               

Clark County (Süüd-Dakota)

Clark County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 3.691 Inwahners op en Rebeet vun 2.481 km². De Sitt vun de Verwalten is in Clark.

                                               

Clay County (Süüd-Dakota)

Clay County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 13.864 Inwahners op en Rebeet vun 1.067 km². De Sitt vun de Verwalten is in Vermillion.

                                               

Codington County

Codington County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 27.227 Inwahners op en Rebeet vun 1.782 km². De Sitt vun de Verwalten is in Watertown.

                                               

Corson County

Corson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 4.050 Inwahners op en Rebeet vun 6.405 km². De Sitt vun de Verwalten is in McIntosh.

                                               

Custer County (Süüd-Dakota)

Custer County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 8.216 Inwahners op en Rebeet vun 4.035 km². De Sitt vun de Verwalten is in Custer.

                                               

Davison County

Davison County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 19.504 Inwahners op en Rebeet vun 1.129 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mitchell.

                                               

Day County

Day County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 5.710 Inwahners op en Rebeet vun 2.665 km². De Sitt vun de Verwalten is in Webster.

                                               

Deuel County (Süüd-Dakota)

Deuel County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 4.364 Inwahners op en Rebeet vun 1.616 km². De Sitt vun de Verwalten is in Clear Lake.

                                               

Dewey County (Süüd-Dakota)

Dewey County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 5.301 Inwahners op en Rebeet vun 5.965 km². De Sitt vun de Verwalten is in Timber Lake.

                                               

Douglas County (Süüd-Dakota)

Douglas County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 3.002 Inwahners op en Rebeet vun 1.124 km². De Sitt vun de Verwalten is in Armour.

                                               

Edmunds County

Edmunds County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 4.071 Inwahners op en Rebeet vun 2.968 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ipswich.

                                               

Fall River County

Fall River County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 7.094 Inwahners op en Rebeet vun 4.507 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hot Springs.

                                               

Faulk County

Faulk County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 2.364 Inwahners op en Rebeet vun 2.590 km². De Sitt vun de Verwalten is in Faulkton.

                                               

Grant County (Süüd-Dakota)

Grant County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 7.356 Inwahners op en Rebeet vun 1.766 km². De Sitt vun de Verwalten is in Milbank.

                                               

Gregory County

Gregory County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 4.271 Inwahners op en Rebeet vun 2.631 km². De Sitt vun de Verwalten is in Burke.

                                               

Haakon County

Haakon County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 1.937 Inwahners op en Rebeet vun 4.696 km². De Sitt vun de Verwalten is in Philip.

                                               

Hamlin County

Hamlin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 5.903 Inwahners op en Rebeet vun 1.323 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hayti.

                                               

Hand County

Hand County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 3.431 Inwahners op en Rebeet vun 3.722 km². De Sitt vun de Verwalten is in Miller.

                                               

Hanson County

Hanson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 3.331 Inwahners op en Rebeet vun 1.127 km². De Sitt vun de Verwalten is in Alexandria.

                                               

Harding County (Süüd-Dakota)

Harding County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 1.255 Inwahners op en Rebeet vun 6.918 km². De Sitt vun de Verwalten is in Buffalo.

                                               

Hughes County (Süüd-Dakota)

Hughes County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 17.022 Inwahners op en Rebeet vun 1.919 km². De Sitt vun de Verwalten is in Pierre.

                                               

Hutchinson County (Süüd-Dakota)

Hutchinson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 7.343 Inwahners op en Rebeet vun 2.106 km². De Sitt vun de Verwalten is in Olivet.

                                               

Hyde County (Süüd-Dakota)

Hyde County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 1.420 Inwahners op en Rebeet vun 2.230 km². De Sitt vun de Verwalten is in Highmore.

                                               

Jackson County (Süüd-Dakota)

Jackson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 3.031 Inwahners op en Rebeet vun 4.841 km². De Sitt vun de Verwalten is in Kadoka.