ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 425
                                               

Prairie County (Montana)

Prairie County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 1.179 Inwahners op en Rebeet vun 4.499 km². De Sitt vun de Verwalten is in Terry.

                                               

Ravalli County

Ravalli County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 40.212 Inwahners op en Rebeet vun 6.200 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hamilton.

                                               

Richland County (Montana)

Richland County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 9.746 Inwahners op en Rebeet vun 5.398 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sidney.

                                               

Roosevelt County (Montana)

Roosevelt County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 10.425 Inwahners op en Rebeet vun 6.102 km². De Sitt vun de Verwalten is in Wolf Point.

                                               

Rosebud County

Rosebud County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 9.233 Inwahners op en Rebeet vun 12.981 km². De Sitt vun de Verwalten is in Forsyth.

                                               

Sanders County

Sanders County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 11.413 Inwahners op en Rebeet vun 7.154 km². De Sitt vun de Verwalten is in Thompson Falls.

                                               

Sheridan County (Montana)

Sheridan County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 3.384 Inwahners op en Rebeet vun 4.343 km². De Sitt vun de Verwalten is in Plentywood.

                                               

Silver Bow County

Silver Bow County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 34.200 Inwahners op en Rebeet vun 1.860 km². De Sitt vun de Verwalten is in Butte.

                                               

Stillwater County

Stillwater County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 9.117 Inwahners op en Rebeet vun 4.649 km². De Sitt vun de Verwalten is in Columbus.

                                               

Sweet Grass County

Sweet Grass County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 3.651 Inwahners op en Rebeet vun 4.804 km². De Sitt vun de Verwalten is in Big Timber.

                                               

Teton County (Montana)

Teton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 6.073 Inwahners op en Rebeet vun 5.887 km². De Sitt vun de Verwalten is in Choteau.

                                               

Toole County

Toole County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 5.324 Inwahners op en Rebeet vun 4.949 km². De Sitt vun de Verwalten is in Shelby.

                                               

Treasure County

Treasure County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 718 Inwahners op en Rebeet vun 2.536 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hysham.

                                               

Valley County (Montana)

Valley County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 7.369 Inwahners op en Rebeet vun 12.745 km². De Sitt vun de Verwalten is in Glasgow.

                                               

Wheatland County

Wheatland County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 2.168 Inwahners op en Rebeet vun 3.686 km². De Sitt vun de Verwalten is in Harlowton.

                                               

Wibaux County

Wibaux County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 1.017 Inwahners op en Rebeet vun 2.302 km². De Sitt vun de Verwalten is in Wibaux.

                                               

Yellowstone County

Yellowstone County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 147.972 Inwahners op en Rebeet vun 6.825 km². De Sitt vun de Verwalten is in Billings.

                                               

Adams County (Nebraska)

Adams County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 31.364 Inwahners op en Rebeet vun 1.458 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hastings.

                                               

Antelope County

Antelope County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 6.685 Inwahners op en Rebeet vun 2.220 km². De Sitt vun de Verwalten is in Neligh.

                                               

Arthur County

Arthur County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 460 Inwahners op en Rebeet vun 1.852 km². De Sitt vun de Verwalten is in Arthur.

                                               

Banner County

Banner County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 690 Inwahners op en Rebeet vun 1.932 km². De Sitt vun de Verwalten is in Harrisburg.

                                               

Blaine County (Nebraska)

Blaine County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 478 Inwahners op en Rebeet vun 1.841 km². De Sitt vun de Verwalten is in Brewster.

                                               

Boone County (Nebraska)

Boone County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 5.505 Inwahners op en Rebeet vun 1.779 km². De Sitt vun de Verwalten is in Albion.

                                               

Box Butte County

Box Butte County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 11.308 Inwahners op en Rebeet vun 2.784 km². De Sitt vun de Verwalten is in Alliance.

                                               

Boyd County (Nebraska)

Boyd County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 2.099 Inwahners op en Rebeet vun 1.399 km². De Sitt vun de Verwalten is in Butte.

                                               

Brown County (Nebraska)

Brown County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 3.145 Inwahners op en Rebeet vun 3.162 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ainsworth.

                                               

Buffalo County (Nebraska)

Buffalo County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 46.102 Inwahners op en Rebeet vun 2.507 km². De Sitt vun de Verwalten is in Kearney.

                                               

Burt County

Burt County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 6.858 Inwahners op en Rebeet vun 1.277 km². De Sitt vun de Verwalten is in Tekamah.

                                               

Butler County (Nebraska)

Butler County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 8.395 Inwahners op en Rebeet vun 1.513 km². De Sitt vun de Verwalten is in David City.

                                               

Cass County (Nebraska)

Cass County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 25.241 Inwahners op en Rebeet vun 1.448 km². De Sitt vun de Verwalten is in Plattsmouth.

                                               

Cedar County (Nebraska)

Cedar County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 8.852 Inwahners op en Rebeet vun 1.917 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hartington.

                                               

Chase County (Nebraska)

Chase County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 3.966 Inwahners op en Rebeet vun 2.315 km². De Sitt vun de Verwalten is in Imperial.

                                               

Cherry County

Cherry County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 5.713 Inwahners op en Rebeet vun 15.439 km². De Sitt vun de Verwalten is in Valentine.

                                               

Cheyenne County (Nebraska)

Cheyenne County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 9.998 Inwahners op en Rebeet vun 3.098 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sidney.

                                               

Clay County (Nebraska)

Clay County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 6.542 Inwahners op en Rebeet vun 1.484 km². De Sitt vun de Verwalten is in Clay Center.

                                               

Colfax County (Nebraska)

Colfax County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 10.515 Inwahners op en Rebeet vun 1.070 km². De Sitt vun de Verwalten is in Schuyler.

                                               

Cuming County

Cuming County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 9.139 Inwahners op en Rebeet vun 1.481 km². De Sitt vun de Verwalten is in West Point.

                                               

Custer County (Nebraska)

Custer County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 10.939 Inwahners op en Rebeet vun 6.672 km². De Sitt vun de Verwalten is in Broken Bow.

                                               

Dakota County (Nebraska)

Dakota County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 21.006 Inwahners op en Rebeet vun 684 km². De Sitt vun de Verwalten is in Dakota City.

                                               

Dawes County

Dawes County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 9.182 Inwahners op en Rebeet vun 3.616 km². De Sitt vun de Verwalten is in Chadron.

                                               

Dawson County (Nebraska)

Dawson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 24.326 Inwahners op en Rebeet vun 2.624 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lexington.

                                               

Deuel County (Nebraska)

Deuel County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 1.941 Inwahners op en Rebeet vun 1.140 km². De Sitt vun de Verwalten is in Chappell.

                                               

Dixon County

Dixon County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 6.000 Inwahners op en Rebeet vun 1.233 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ponca.

                                               

Dodge County (Nebraska)

Dodge County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 36.691 Inwahners op en Rebeet vun 1.383 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fremont.

                                               

Douglas County (Nebraska)

Douglas County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 517.110 Inwahners op en Rebeet vun 857 km². De Sitt vun de Verwalten is in Omaha.

                                               

Dundy County

Dundy County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 2.008 Inwahners op en Rebeet vun 2.383 km². De Sitt vun de Verwalten is in Benkelman.

                                               

Fillmore County (Nebraska)

Fillmore County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 5.890 Inwahners op en Rebeet vun 1.492 km². De Sitt vun de Verwalten is in Geneva.

                                               

Franklin County (Nebraska)

Franklin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 3.225 Inwahners op en Rebeet vun 1.492 km². De Sitt vun de Verwalten is in Franklin.

                                               

Frontier County

Frontier County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 2.756 Inwahners op en Rebeet vun 2.525 km². De Sitt vun de Verwalten is in Stockville.

                                               

Furnas County

Furnas County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 4.959 Inwahners op en Rebeet vun 1.860 km². De Sitt vun de Verwalten is in Beaver City.