ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 424
                                               

Stoddard County

Stoddard County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 29.968 Inwahners op en Rebeet vun 2.142 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bloomfield.

                                               

Stone County (Missouri)

Stone County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 32.202 Inwahners op en Rebeet vun 1.199 km². De Sitt vun de Verwalten is in Galena.

                                               

Sullivan County (Missouri)

Sullivan County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 6.714 Inwahners op en Rebeet vun 1.686 km². De Sitt vun de Verwalten is in Milan.

                                               

Taney County

Taney County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 51.675 Inwahners op en Rebeet vun 1.637 km². De Sitt vun de Verwalten is in Forsyth.

                                               

Texas County (Missouri)

Texas County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 26.008 Inwahners op en Rebeet vun 3.054 km². De Sitt vun de Verwalten is in Houston.

                                               

Vernon County (Missouri)

Vernon County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 21.159 Inwahners op en Rebeet vun 2.160 km². De Sitt vun de Verwalten is in Nevada.

                                               

Warren County (Missouri)

Warren County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 32.513 Inwahners op en Rebeet vun 1.119 km². De Sitt vun de Verwalten is in Warrenton.

                                               

Washington County (Missouri)

Washington County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 25.195 Inwahners op en Rebeet vun 1.968 km². De Sitt vun de Verwalten is in Potosi.

                                               

Wayne County (Missouri)

Wayne County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 13.521 Inwahners op en Rebeet vun 1.971 km². De Sitt vun de Verwalten is in Greenville.

                                               

Webster County (Missouri)

Webster County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 36.202 Inwahners op en Rebeet vun 1.536 km². De Sitt vun de Verwalten is in Marshfield.

                                               

Worth County (Missouri)

Worth County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 2.171 Inwahners op en Rebeet vun 689 km². De Sitt vun de Verwalten is in Grant City.

                                               

Wright County (Missouri)

Wright County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 18.815 Inwahners op en Rebeet vun 1.766 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hartville.

                                               

Beaverhead County

Beaverhead County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 9.246 Inwahners op en Rebeet vun 14.356 km². De Sitt vun de Verwalten is in Dillon.

                                               

Big Horn County (Montana)

Big Horn County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 12.865 Inwahners op en Rebeet vun 12.937 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hardin.

                                               

Blaine County (Montana)

Blaine County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 6.491 Inwahners op en Rebeet vun 10.945 km². De Sitt vun de Verwalten is in Chinook.

                                               

Broadwater County

Broadwater County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 5.612 Inwahners op en Rebeet vun 3.087 km². De Sitt vun de Verwalten is in Townsend.

                                               

Carbon County (Montana)

Carbon County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 10.078 Inwahners op en Rebeet vun 5.304 km². De Sitt vun de Verwalten is in Red Lodge.

                                               

Carter County (Montana)

Carter County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 1.160 Inwahners op en Rebeet vun 8.651 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ekalaka.

                                               

Cascade County

Cascade County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 81.327 Inwahners op en Rebeet vun 6.988 km². De Sitt vun de Verwalten is in Great Falls.

                                               

Chouteau County

Chouteau County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 5.813 Inwahners op en Rebeet vun 10.290 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fort Benton.

                                               

Custer County (Montana)

Custer County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 11.699 Inwahners op en Rebeet vun 9.798 km². De Sitt vun de Verwalten is in Miles City.

                                               

Daniels County

Daniels County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 1.751 Inwahners op en Rebeet vun 3.693 km². De Sitt vun de Verwalten is in Scobey.

                                               

Dawson County (Montana)

Dawson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 8.966 Inwahners op en Rebeet vun 6.146 km². De Sitt vun de Verwalten is in Glendive.

                                               

Deer Lodge County

Deer Lodge County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 9.298 Inwahners op en Rebeet vun 1.909 km². De Sitt vun de Verwalten is in Anaconda.

                                               

Fallon County

Fallon County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 2.890 Inwahners op en Rebeet vun 4.196 km². De Sitt vun de Verwalten is in Baker.

                                               

Fergus County

Fergus County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 11.586 Inwahners op en Rebeet vun 11.238 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lewistown.

                                               

Flathead County

Flathead County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 90.928 Inwahners op en Rebeet vun 13.206 km². De Sitt vun de Verwalten is in Kalispell.

                                               

Gallatin County (Montana)

Gallatin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 89.513 Inwahners op en Rebeet vun 6.493 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bozeman.

                                               

Garfield County (Montana)

Garfield County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 1.206 Inwahners op en Rebeet vun 12.090 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jordan.

                                               

Glacier County

Glacier County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 13.399 Inwahners op en Rebeet vun 7.757 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cut Bank.

                                               

Golden Valley County (Montana)

Golden Valley County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 884 Inwahners op en Rebeet vun 3.043 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ryegate.

                                               

Granite County

Granite County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 3.079 Inwahners op en Rebeet vun 4.475 km². De Sitt vun de Verwalten is in Philipsburg.

                                               

Hill County (Montana)

Hill County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 16.096 Inwahners op en Rebeet vun 7.501 km². De Sitt vun de Verwalten is in Havre.

                                               

Jefferson County (Montana)

Jefferson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 11.406 Inwahners op en Rebeet vun 4.292 km². De Sitt vun de Verwalten is in Boulder.

                                               

Judith Basin County

Judith Basin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 2.072 Inwahners op en Rebeet vun 4.843 km². De Sitt vun de Verwalten is in Stanford.

                                               

Lake County (Montana)

Lake County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 28.746 Inwahners op en Rebeet vun 3.869 km². De Sitt vun de Verwalten is in Polson.

                                               

Lewis and Clark County

Lewis and Clark County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 63.395 Inwahners op en Rebeet vun 8.964 km². De Sitt vun de Verwalten is in Helena.

                                               

Liberty County (Montana)

Liberty County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 2.339 Inwahners op en Rebeet vun 3.704 km². De Sitt vun de Verwalten is in Chester.

                                               

Lincoln County (Montana)

Lincoln County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 19.687 Inwahners op en Rebeet vun 9.358 km². De Sitt vun de Verwalten is in Libby.

                                               

Madison County (Montana)

Madison County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 7.691 Inwahners op en Rebeet vun 9.290 km². De Sitt vun de Verwalten is in Virginia City.

                                               

McCone County

McCone County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 1.734 Inwahners op en Rebeet vun 6.845 km². De Sitt vun de Verwalten is in Circle.

                                               

Meagher County

Meagher County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 1.891 Inwahners op en Rebeet vun 6.195 km². De Sitt vun de Verwalten is in White Sulphur Springs.

                                               

Mineral County (Montana)

Mineral County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 4.223 Inwahners op en Rebeet vun 3.160 km². De Sitt vun de Verwalten is in Superior.

                                               

Missoula County

Missoula County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 109.299 Inwahners op en Rebeet vun 6.729 km². De Sitt vun de Verwalten is in Missoula.

                                               

Musselshell County

Musselshell County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 4.538 Inwahners op en Rebeet vun 4.836 km². De Sitt vun de Verwalten is in Roundup.

                                               

Park County (Montana)

Park County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 15.636 Inwahners op en Rebeet vun 6.879 km². De Sitt vun de Verwalten is in Livingston.

                                               

Petroleum County

Petroleum County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 494 Inwahners op en Rebeet vun 4.284 km². De Sitt vun de Verwalten is in Winnett.

                                               

Phillips County (Montana)

Phillips County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 4.253 Inwahners op en Rebeet vun 13.313 km². De Sitt vun de Verwalten is in Malta.

                                               

Pondera County

Pondera County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 6.153 Inwahners op en Rebeet vun 4.209 km². De Sitt vun de Verwalten is in Conrad.

                                               

Powder River County

Powder River County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 1.743 Inwahners op en Rebeet vun 8.539 km². De Sitt vun de Verwalten is in Broadus.