ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 420
                                               

Scott County (Minnesota)

Scott County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 129.928 Inwahners op en Rebeet vun 925 km². De Sitt vun de Verwalten is in Shakopee.

                                               

Sherburne County

Sherburne County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 88.499 Inwahners op en Rebeet vun 1.132 km². De Sitt vun de Verwalten is in Elk River.

                                               

Sibley County

Sibley County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 15.226 Inwahners op en Rebeet vun 1.526 km². De Sitt vun de Verwalten is in Gaylord.

                                               

St. Louis County (Minnesota)

St. Louis County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 200.226 Inwahners op en Rebeet vun 16.125 km². De Sitt vun de Verwalten is in Duluth.

                                               

Stearns County

Stearns County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 150.642 Inwahners op en Rebeet vun 3.484 km². De Sitt vun de Verwalten is in Saint Cloud.

                                               

Steele County (Minnesota)

Steele County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 36.576 Inwahners op en Rebeet vun 1.114 km². De Sitt vun de Verwalten is in Owatonna.

                                               

Stevens County (Minnesota)

Stevens County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 9.726 Inwahners op en Rebeet vun 1.456 km². De Sitt vun de Verwalten is in Morris.

                                               

Swift County

Swift County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 9.783 Inwahners op en Rebeet vun 1.927 km². De Sitt vun de Verwalten is in Benson.

                                               

Todd County (Minnesota)

Todd County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 24.895 Inwahners op en Rebeet vun 2.440 km². De Sitt vun de Verwalten is in Long Prairie.

                                               

Traverse County

Traverse County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 3.558 Inwahners op en Rebeet vun 1.487 km². De Sitt vun de Verwalten is in Wheaton.

                                               

Wabasha County

Wabasha County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 21.676 Inwahners op en Rebeet vun 1.360 km². De Sitt vun de Verwalten is in Wabasha.

                                               

Wadena County

Wadena County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 13.843 Inwahners op en Rebeet vun 1.388 km². De Sitt vun de Verwalten is in Wadena.

                                               

Waseca County

Waseca County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 19.136 Inwahners op en Rebeet vun 1.096 km². De Sitt vun de Verwalten is in Waseca.

                                               

Washington County (Minnesota)

Washington County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 238.136 Inwahners op en Rebeet vun 1.015 km². De Sitt vun de Verwalten is in Stillwater.

                                               

Watonwan County

Watonwan County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 11.211 Inwahners op en Rebeet vun 1.124 km². De Sitt vun de Verwalten is in Saint James.

                                               

Wilkin County

Wilkin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 6.576 Inwahners op en Rebeet vun 1.948 km². De Sitt vun de Verwalten is in Breckenridge.

                                               

Winona County

Winona County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 51.461 Inwahners op en Rebeet vun 1.621 km². De Sitt vun de Verwalten is in Winona.

                                               

Wright County (Minnesota)

Wright County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 124.700 Inwahners op en Rebeet vun 1.712 km². De Sitt vun de Verwalten is in Buffalo.

                                               

Yellow Medicine County

Yellow Medicine County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 10.438 Inwahners op en Rebeet vun 1.963 km². De Sitt vun de Verwalten is in Granite Falls.

                                               

Adams County (Mississippi)

Adams County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 32.297 Inwahners op en Rebeet vun 1.191 km². De Sitt vun de Verwalten is in Natchez.

                                               

Alcorn County

Alcorn County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 37.057 Inwahners op en Rebeet vun 1.036 km². De Sitt vun de Verwalten is in Corinth.

                                               

Amite County

Amite County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 13.131 Inwahners op en Rebeet vun 1.891 km². De Sitt vun de Verwalten is in Liberty.

                                               

Attala County

Attala County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 19.564 Inwahners op en Rebeet vun 1.904 km². De Sitt vun de Verwalten is in Kosciusko.

                                               

Benton County (Mississippi)

Benton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 8.729 Inwahners op en Rebeet vun 1.054 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ashland.

                                               

Bolivar County

Bolivar County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 34.145 Inwahners op en Rebeet vun 2.269 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cleveland.

                                               

Calhoun County (Mississippi)

Calhoun County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 14.962 Inwahners op en Rebeet vun 1.520 km². De Sitt vun de Verwalten is in Pittsboro.

                                               

Carroll County (Mississippi)

Carroll County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 10.597 Inwahners op en Rebeet vun 1.627 km². De Sitt vun de Verwalten is in Carrollton.

                                               

Chickasaw County (Mississippi)

Chickasaw County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 17.392 Inwahners op en Rebeet vun 1.300 km². De Sitt vun de Verwalten is in Houston.

                                               

Choctaw County (Mississippi)

Choctaw County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 8.547 Inwahners op en Rebeet vun 1.085 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ackerman.

                                               

Claiborne County (Mississippi)

Claiborne County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 9.604 Inwahners op en Rebeet vun 1.261 km². De Sitt vun de Verwalten is in Port Gibson.

                                               

Clarke County (Mississippi)

Clarke County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 16.732 Inwahners op en Rebeet vun 1.790 km². De Sitt vun de Verwalten is in Quitman.

                                               

Clay County (Mississippi)

Clay County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 20.634 Inwahners op en Rebeet vun 1.059 km². De Sitt vun de Verwalten is in West Point.

                                               

Coahoma County

Coahoma County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 26.151 Inwahners op en Rebeet vun 1.435 km². De Sitt vun de Verwalten is in Clarksdale.

                                               

Copiah County

Copiah County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 29.449 Inwahners op en Rebeet vun 2.012 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hazlehurst.

                                               

Covington County (Mississippi)

Covington County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 19.568 Inwahners op en Rebeet vun 1.072 km². De Sitt vun de Verwalten is in Collins.

                                               

DeSoto County (Mississippi)

DeSoto County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 161.252 Inwahners op en Rebeet vun 1.238 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hernando.

                                               

Forrest County

Forrest County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 74.934 Inwahners op en Rebeet vun 1.210 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hattiesburg.

                                               

Franklin County (Mississippi)

Franklin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 8.118 Inwahners op en Rebeet vun 1.463 km². De Sitt vun de Verwalten is in Meadville.

                                               

George County

George County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 22.578 Inwahners op en Rebeet vun 1.238 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lucedale.

                                               

Greene County (Mississippi)

Greene County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 14.400 Inwahners op en Rebeet vun 1.847 km². De Sitt vun de Verwalten is in Leakesville.

                                               

Grenada County

Grenada County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 21.906 Inwahners op en Rebeet vun 1.093 km². De Sitt vun de Verwalten is in Grenada.

                                               

Hancock County (Mississippi)

Hancock County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 43.929 Inwahners op en Rebeet vun 1.235 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bay Saint Louis.

                                               

Harrison County (Mississippi)

Harrison County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 187.105 Inwahners op en Rebeet vun 1.505 km². De Sitt vun de Verwalten is in Gulfport.

                                               

Hinds County

Hinds County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 245.285 Inwahners op en Rebeet vun 2.251 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jackson.

                                               

Holmes County (Mississippi)

Holmes County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 19.198 Inwahners op en Rebeet vun 1.958 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lexington.

                                               

Humphreys County (Mississippi)

Humphreys County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 9.375 Inwahners op en Rebeet vun 1.083 km². De Sitt vun de Verwalten is in Belzoni.

                                               

Issaquena County

Issaquena County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 1.406 Inwahners op en Rebeet vun 1.070 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mayersville.

                                               

Itawamba County

Itawamba County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 23.401 Inwahners op en Rebeet vun 1.378 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fulton.

                                               

Jackson County (Mississippi)

Jackson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 139.668 Inwahners op en Rebeet vun 1.883 km². De Sitt vun de Verwalten is in Pascagoula.

                                               

Jasper County (Mississippi)

Jasper County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 17.062 Inwahners op en Rebeet vun 1.751 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bay Springs.