ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 42
                                               

Mairie Blomendal

De Mairie Blomendal weer in de Franzosentied een von de veer Mairien, in de Kanton Vesack indeelt weer. De Seet weer in Blomendal. Se harr 3201 Inwahners.

                                               

Mairie Bremerleh

De Mairie Bremerleh weer in de Franzosentied een von de fiev Mairien, in de Kanton Bremerleh indeelt weer. De Seet weer in Bremerleh. Se harr 2346 Inwahners.

                                               

Mairie Bremervöör

De Mairie Bremervöör weer in de Franzosentied een von de dree Mairien, in de Kanton Bremervöör indeelt weer. De Seet weer in Bremervöör. Se harr 3911 Inwahners.

                                               

Mairie Brietel

De Mairie Brietel weer in de Franzosentied een von de fiev Mairien, in de Kanton Bewick indeelt weer. De Seet weer in Brietel. Se harr 1434 Inwahners.

                                               

Mairie Buxthu

De Mairie Buxthu weer in de Franzosentied een von de veer Mairien, in de Kanton Buxthu indeelt weer. De Seet weer in Buxthu. Se harr 2217 Inwahners.

                                               

Mairie Bülkau

De Mairie Bülkau weer in de Franzosentied een von de fiev Mairien, in de Kanton Neehuus indeelt weer. De Seet weer in Bülkau. Se harr 2309 Inwahners.

                                               

Mairie Bützfleet

De Mairie Bützfleet weer in de Franzosentied een von de dree Mairien, in de Kanton Stood indeelt weer. De Seet weer in Bützfleet. Se harr 1547 Inwahners.

                                               

Mairie Dammhagen

De Mairie Dammhagen weer in de Franzosentied een von de dree Mairien, in de Kanton Hagen indeelt weer. De Seet weer in Dammhagen. Se harr 3089 Inwahners.

                                               

Mairie Deesdorp

De Mairie Deesdorp weer in de Franzosentied een von de fiev Mairien, in de Kanton Bremerleh indeelt weer. De Seet weer in Deesdorp. Se harr 2075 Inwahners.

                                               

Mairie Dorum

De Mairie Dorum weer in de Franzosentied een von de veer Mairien, in de Kanton Dorum indeelt weer. De Seet weer in Dorum. Se harr 2229 Inwahners.

                                               

Mairie Drochters

De Mairie Drochters weer in de Franzosentied een von de fiev Mairien, in de Kanton Freeborg indeelt weer. De Seet weer in Drochters. Se harr 3019 Inwahners.

                                               

Mairie Eestbrügg

De Mairie Eestbrügg weer in de Franzosentied een von de veer Mairien, in de Kanton Buxthu indeelt weer. De Seet weer in Eestbrügg. Se harr 3297 Inwahners.

                                               

Mairie Emhusen

De Mairie Emhusen weer in de Franzosentied een von de veer Mairien, in de Kanton Thänhusen indeelt weer. De Seet weer in Emhusen. Se harr 2396 Inwahners.

                                               

Mairie Flegenbarg

De Mairie Flegenbarg weer in de Franzosentied een von de dree Mairien, in de Kanton Winsen indeelt weer. De Seet weer in Flegenbarg. Se harr 1523 Inwahners.

                                               

Mairie Freeborg

De Mairie Freeborg weer in de Franzosentied een von de fiev Mairien, in de Kanton Freeborg indeelt weer. De Seet weer in Freeborg. Se harr 2911 Inwahners.

                                               

Mairie Garlstörp

De Mairie Garlstörp weer in de Franzosentied een von de dree Mairien, in de Kanton Garlstörp indeelt weer. De Seet weer in Garlstörp. Se harr 3491 Inwahners.

                                               

Mairie Geversdörp

De Mairie Geversdörp weer in de Franzosentied een von de fiev Mairien, in de Kanton Neehuus indeelt weer. De Seet weer in Geversdörp. Se harr 2519 Inwahners.

                                               

Mairie Gnarrenborg

De Mairie Gnarrenborg weer in de Franzosentied een von de fiev Mairien, in de Kanton Beverst indeelt weer. De Seet weer in Gnarrenborg. Se harr 989 Inwahners.

                                               

Mairie Groot Zittens

De Mairie Groot Zittens weer in de Franzosentied een von de veer Mairien, in de Kanton Zeven indeelt weer. De Seet weer in Groot Zittens. Se harr 2584 Inwahners.

                                               

Mairie Hambargen

De Mairie Hambargen weer in de Franzosentied een von de veer Mairien, in de Kanton Oosterholt indeelt weer. De Seet weer in Hambargen. Se harr 1352 Inwahners.

                                               

Mairie Hamelwöörden

De Mairie Hamelwöörden weer in de Franzosentied een von de fiev Mairien, in de Kanton Freeborg indeelt weer. De Seet weer in Hamelwöörden. Se harr 1830 Inwahners.

                                               

Mairie Harsfeld

De Mairie Harsfeld weer in de Franzosentied een von de dree Mairien, in de Kanton Hornborg indeelt weer. De Seet weer in Harsfeld. Se harr 3028 Inwahners.

                                               

Mairie Hasselwarder

De Mairie Hasselwarder weer in de Franzosentied een von de veer Mairien, in de Kanton Buxthu indeelt weer. De Seet weer in Hasselwarder. Se harr 2878 Inwahners.

                                               

Mairie Heckthusen

De Mairie Heckthusen weer in de Franzosentied een von de veer Mairien, in de Kanton Himmelpoorten indeelt weer. De Seet weer in Heckthusen. Se harr 2704 Inwahners.

                                               

Mairie Helmworth

De Mairie Helmworth weer in de Franzosentied een von de dree Mairien, in de Kanton Oterndörp indeelt weer. De Seet weer in Helmworth. Se harr 2556 Inwahners.

                                               

Mairie Himmelpoorten

De Mairie Himmelpoorten weer in de Franzosentied een von de veer Mairien, in de Kanton Himmelpoorten indeelt weer. De Seet weer in Himmelpoorten. Se harr 2635 Inwahners.

                                               

Mairie Hittfeld

De Mairie Hittfeld weer in de Franzosentied een von de dree Mairien, in de Kanton Hittfeld indeelt weer. De Seet weer in Hittfeld. Se harr 2662 Inwahners.

                                               

Mairie Horborg

De Mairie Horborg weer in de Franzosentied een von de twee Mairien, in de Kanton Horborg indeelt weer. De Seet weer in Horborg. Se harr 5394 Inwahners.

                                               

Mairie Hornborg

De Mairie Hornborg weer in de Franzosentied een von de dree Mairien, in de Kanton Hornborg indeelt weer. De Seet weer in Hornborg. Se harr 2775 Inwahners.

                                               

Mairie Horß

De Mairie Horß weer in de Franzosentied een von de veer Mairien, in de Kanton Otterbarg indeelt weer. De Seet weer in Horß. Se harr 1511 Inwahners.

                                               

Mairie Hullern-Twielenfleet

De Mairie Hullern-Twielenfleet weer in de Franzosentied een von de veer Mairien, in de Kanton Jörk indeelt weer. De Seet weer in Hullern. Se harr 1378 Inwahners.

                                               

Mairie Hullnst

De Mairie Hullnst weer in de Franzosentied een von de dree Mairien, in de Kanton Töst indeelt weer. De Seet weer in Hullnst. Se harr 1508 Inwahners.

                                               

Mairie Hu’e (Kanton Oosterholt)

De Mairie Hu’e weer in de Franzosentied een von de veer Mairien, in de Kanton Oosterholt indeelt weer. De Seet weer in Hu’e. Se harr 2199 Inwahners.

                                               

Mairie Hu’e (Kanton Otterbarg)

De Mairie Hu’e weer in de Franzosentied een von de veer Mairien, in de Kanton Otterbarg indeelt weer. De Seet weer in Hu’e. Se harr 1902 Inwahners.

                                               

Mairie Intschen

De Mairie Intschen weer in de Franzosentied een von de veer Mairien, in de Kanton Thänhusen indeelt weer. De Seet weer in Intschen. Se harr 2675 Inwahners.

                                               

Mairie Jeem

De Mairie Jeem weer in de Franzosentied een von de dree Mairien, in de Kanton Rodenborg indeelt weer. De Seet weer in Jeem. Se harr 1543 Inwahners.

                                               

Mairie Jesborg

De Mairie Jesborg weer in de Franzosentied een von de dree Mairien, in de Kanton Hittfeld indeelt weer. De Seet weer in Jesborg. Se harr 1134 Inwahners.

                                               

Mairie Jörk

De Mairie Jörk weer in de Franzosentied een von de veer Mairien, in de Kanton Jörk indeelt weer. De Seet weer in Jörk. Se harr 2748 Inwahners.

                                               

Mairie Karkgellsen

De Mairie Karkgellsen weer in de Franzosentied een von de dree Mairien, in de Kanton Garlstörp indeelt weer. De Seet weer in Karkgellsen. Se harr 1743 Inwahners.

                                               

Mairie Karktimk

De Mairie Karktimk weer in de Franzosentied een von de veer Mairien, in de Kanton Otterbarg indeelt weer. De Seet weer in Karktimk. Se harr 2344 Inwahners.

                                               

Mairie Karkwals

De Mairie Karkwals weer in de Franzosentied een von de dree Mairien, in de Kanton Rodenborg indeelt weer. De Seet weer in Karkwals. Se harr 2135 Inwahners.

                                               

Mairie Kerkboitzen

De Mairie Kerkboitzen weer in de Franzosentied een von de dree Mairien, in de Kanton Rethen indeelt weer. De Seet weer in Kerkboitzen. Se harr 1963 Inwahners.

                                               

Mairie Kerklinneln

De Mairie Kerklinneln weer in de Franzosentied een von de dree Mairien, in de Kanton Veern indeelt weer. De Seet weer in Kerklinneln. Se harr 2787 Inwahners.

                                               

Mairie Kuhs

De Mairie Kuhs weer in de Franzosentied een von de fiev Mairien, in de Kanton Beverst indeelt weer. De Seet weer in Kuhs. Se harr 1355 Inwahners.

                                               

Mairie Lauenbrüch

De Mairie Lauenbrüch weer in de Franzosentied een von de dree Mairien, in de Kanton Töst indeelt weer. De Seet weer in Lauenbrüch. Se harr 2461 Inwahners.

                                               

Mairie Lee

De Mairie Lee weer in de Franzosentied een von de veer Mairien, in de Kanton Ritzbüttel indeelt weer. De Seet weer in Lee. Se harr 2407 Inwahners.

                                               

Mairie Leendaal

De Mairie Leendaal weer in de Franzosentied een von de dree Mairien, in de Kanton Leendaal indeelt weer. De Seet weer in Leendaal. Se harr 2281 Inwahners.

                                               

Mairie Leessem

De Mairie Leessem weer in de Franzosentied een von de veer Mairien, in de Kanton Vesack indeelt weer. De Seet weer in Leessem. Se harr 2233 Inwahners.

                                               

Mairie Loomst

De Mairie Loomst weer in de Franzosentied een von de dree Mairien, in de Kanton Bremervöör indeelt weer. De Seet weer in Loomst. Se harr 3465 Inwahners.

                                               

Mairie Mesborg

De Mairie Mesborg weer in de Franzosentied een von de veer Mairien, in de Kanton Buxthu indeelt weer. De Seet weer in Mesborg. Se harr 1905 Inwahners.