ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 419
                                               

Crow Wing County

Crow Wing County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 62.500 Inwahners op en Rebeet vun 2.582 km². De Sitt vun de Verwalten is in Brainerd.

                                               

Dakota County (Minnesota)

Dakota County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 398.552 Inwahners op en Rebeet vun 1.476 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hastings.

                                               

Dodge County (Minnesota)

Dodge County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 20.087 Inwahners op en Rebeet vun 1.140 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mantorville.

                                               

Douglas County (Minnesota)

Douglas County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 36.009 Inwahners op en Rebeet vun 1.642 km². De Sitt vun de Verwalten is in Alexandria.

                                               

Faribault County

Faribault County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 14.553 Inwahners op en Rebeet vun 1.849 km². De Sitt vun de Verwalten is in Blue Earth.

                                               

Fillmore County (Minnesota)

Fillmore County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 20.866 Inwahners op en Rebeet vun 2.230 km². De Sitt vun de Verwalten is in Preston.

                                               

Freeborn County

Freeborn County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 31.255 Inwahners op en Rebeet vun 1.834 km². De Sitt vun de Verwalten is in Albert Lea.

                                               

Goodhue County

Goodhue County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 46.183 Inwahners op en Rebeet vun 1.966 km². De Sitt vun de Verwalten is in Red Wing.

                                               

Grant County (Minnesota)

Grant County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 6.018 Inwahners op en Rebeet vun 1.414 km². De Sitt vun de Verwalten is in Elbow Lake.

                                               

Hennepin County

Hennepin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 1.152.425 Inwahners op en Rebeet vun 1.443 km². De Sitt vun de Verwalten is in Minneapolis.

                                               

Houston County (Minnesota)

Houston County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 19.027 Inwahners op en Rebeet vun 1.445 km². De Sitt vun de Verwalten is in Caledonia.

                                               

Hubbard County

Hubbard County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 20.428 Inwahners op en Rebeet vun 2.391 km². De Sitt vun de Verwalten is in Park Rapids.

                                               

Isanti County

Isanti County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 37.816 Inwahners op en Rebeet vun 1.137 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cambridge.

                                               

Itasca County

Itasca County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 45.058 Inwahners op en Rebeet vun 6.902 km². De Sitt vun de Verwalten is in Grand Rapids.

                                               

Jackson County (Minnesota)

Jackson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 10.266 Inwahners op en Rebeet vun 1.818 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jackson.

                                               

Kanabec County

Kanabec County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 16.239 Inwahners op en Rebeet vun 1.360 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mora.

                                               

Kandiyohi County

Kandiyohi County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 42.239 Inwahners op en Rebeet vun 2.062 km². De Sitt vun de Verwalten is in Willmar.

                                               

Kittson County

Kittson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 4.552 Inwahners op en Rebeet vun 2.841 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hallock.

                                               

Koochiching County

Koochiching County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 13.311 Inwahners op en Rebeet vun 8.034 km². De Sitt vun de Verwalten is in International Falls.

                                               

Lac qui Parle County

Lac qui Parle County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 7.259 Inwahners op en Rebeet vun 1.981 km². De Sitt vun de Verwalten is in Madison.

                                               

Lake County (Minnesota)

Lake County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 10.866 Inwahners op en Rebeet vun 5.436 km². De Sitt vun de Verwalten is in Two Harbors.

                                               

Lake of the Woods County

Lake of the Woods County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 4.045 Inwahners op en Rebeet vun 3.359 km². De Sitt vun de Verwalten is in Baudette.

                                               

Le Sueur County

Le Sueur County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 27.703 Inwahners op en Rebeet vun 1.160 km². De Sitt vun de Verwalten is in Le Center.

                                               

Lincoln County (Minnesota)

Lincoln County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 5.896 Inwahners op en Rebeet vun 1.391 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ivanhoe.

                                               

Lyon County (Minnesota)

Lyon County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 25.857 Inwahners op en Rebeet vun 1.849 km². De Sitt vun de Verwalten is in Marshall.

                                               

Mahnomen County

Mahnomen County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 5.413 Inwahners op en Rebeet vun 1.440 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mahnomen.

                                               

Marshall County (Minnesota)

Marshall County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 9.439 Inwahners op en Rebeet vun 4.589 km². De Sitt vun de Verwalten is in Warren.

                                               

Martin County (Minnesota)

Martin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 20.840 Inwahners op en Rebeet vun 1.836 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fairmont.

                                               

McLeod County

McLeod County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 36.651 Inwahners op en Rebeet vun 1.274 km². De Sitt vun de Verwalten is in Glencoe.

                                               

Meeker County

Meeker County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 23.300 Inwahners op en Rebeet vun 1.577 km². De Sitt vun de Verwalten is in Litchfield.

                                               

Mille Lacs County

Mille Lacs County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 26.097 Inwahners op en Rebeet vun 1.487 km². De Sitt vun de Verwalten is in Milaca.

                                               

Morrison County

Morrison County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 33.198 Inwahners op en Rebeet vun 2.911 km². De Sitt vun de Verwalten is in Little Falls.

                                               

Mower County

Mower County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 39.163 Inwahners op en Rebeet vun 1.844 km². De Sitt vun de Verwalten is in Austin.

                                               

Murray County (Minnesota)

Murray County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 8.725 Inwahners op en Rebeet vun 1.823 km². De Sitt vun de Verwalten is in Slayton.

                                               

Nicollet County

Nicollet County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 32.727 Inwahners op en Rebeet vun 1.171 km². De Sitt vun de Verwalten is in Saint Peter.

                                               

Nobles County

Nobles County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 21.378 Inwahners op en Rebeet vun 1.854 km². De Sitt vun de Verwalten is in Worthington.

                                               

Norman County

Norman County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 6.852 Inwahners op en Rebeet vun 2.269 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ada.

                                               

Olmsted County

Olmsted County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 144.248 Inwahners op en Rebeet vun 1.691 km². De Sitt vun de Verwalten is in Rochester.

                                               

Otter Tail County

Otter Tail County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 57.303 Inwahners op en Rebeet vun 5.128 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fergus Falls.

                                               

Pennington County (Minnesota)

Pennington County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 13.930 Inwahners op en Rebeet vun 1.598 km². De Sitt vun de Verwalten is in Thief River Falls.

                                               

Pine County

Pine County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 29.750 Inwahners op en Rebeet vun 3.654 km². De Sitt vun de Verwalten is in Pine City.

                                               

Pipestone County

Pipestone County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 9.596 Inwahners op en Rebeet vun 1.207 km². De Sitt vun de Verwalten is in Pipestone.

                                               

Polk County (Minnesota)

Polk County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 31.600 Inwahners op en Rebeet vun 5.102 km². De Sitt vun de Verwalten is in Crookston.

                                               

Pope County (Minnesota)

Pope County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 10.995 Inwahners op en Rebeet vun 1.735 km². De Sitt vun de Verwalten is in Glenwood.

                                               

Ramsey County (Minnesota)

Ramsey County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 508.640 Inwahners op en Rebeet vun 404 km². De Sitt vun de Verwalten is in Saint Paul.

                                               

Red Lake County

Red Lake County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 4.089 Inwahners op en Rebeet vun 1.119 km². De Sitt vun de Verwalten is in Red Lake Falls.

                                               

Redwood County

Redwood County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 16.059 Inwahners op en Rebeet vun 2.279 km². De Sitt vun de Verwalten is in Redwood Falls.

                                               

Renville County (Minnesota)

Renville County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 15.730 Inwahners op en Rebeet vun 2.546 km². De Sitt vun de Verwalten is in Olivia.

                                               

Rice County (Minnesota)

Rice County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 64.142 Inwahners op en Rebeet vun 1.290 km². De Sitt vun de Verwalten is in Faribault.

                                               

Rock County (Minnesota)

Rock County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 9.687 Inwahners op en Rebeet vun 1.251 km². De Sitt vun de Verwalten is in Luverne.