ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 414
                                               

Menifee County

Menifee County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 6.306 Inwahners op en Rebeet vun 528 km². De Sitt vun de Verwalten is in Frenchburg.

                                               

Mercer County (Kentucky)

Mercer County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 21.331 Inwahners op en Rebeet vun 650 km². De Sitt vun de Verwalten is in Harrodsburg.

                                               

Metcalfe County

Metcalfe County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 10.099 Inwahners op en Rebeet vun 754 km². De Sitt vun de Verwalten is in Edmonton.

                                               

Monroe County (Kentucky)

Monroe County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 10.963 Inwahners op en Rebeet vun 857 km². De Sitt vun de Verwalten is in Tompkinsville.

                                               

Montgomery County (Kentucky)

Montgomery County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 26.499 Inwahners op en Rebeet vun 515 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mount Sterling.

                                               

Morgan County (Kentucky)

Morgan County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 13.923 Inwahners op en Rebeet vun 987 km². De Sitt vun de Verwalten is in West Liberty.

                                               

Muhlenberg County

Muhlenberg County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 31.499 Inwahners op en Rebeet vun 1.230 km². De Sitt vun de Verwalten is in Greenville.

                                               

Nelson County (Kentucky)

Nelson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 43.437 Inwahners op en Rebeet vun 1.096 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bardstown.

                                               

Nicholas County (Kentucky)

Nicholas County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 7.135 Inwahners op en Rebeet vun 510 km². De Sitt vun de Verwalten is in Carlisle.

                                               

Ohio County (Kentucky)

Ohio County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 23.842 Inwahners op en Rebeet vun 1.538 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hartford.

                                               

Oldham County (Kentucky)

Oldham County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 60.316 Inwahners op en Rebeet vun 490 km². De Sitt vun de Verwalten is in La Grange.

                                               

Owen County (Kentucky)

Owen County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 10.841 Inwahners op en Rebeet vun 912 km². De Sitt vun de Verwalten is in Owenton.

                                               

Owsley County

Owsley County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 4.755 Inwahners op en Rebeet vun 513 km². De Sitt vun de Verwalten is in Booneville.

                                               

Pendleton County (Kentucky)

Pendleton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 14.877 Inwahners op en Rebeet vun 725 km². De Sitt vun de Verwalten is in Falmouth.

                                               

Perry County (Kentucky)

Perry County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 28.712 Inwahners op en Rebeet vun 886 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hazard.

                                               

Pike County (Kentucky)

Pike County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 65.024 Inwahners op en Rebeet vun 2.041 km². De Sitt vun de Verwalten is in Pikeville.

                                               

Powell County (Kentucky)

Powell County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 12.613 Inwahners op en Rebeet vun 466 km². De Sitt vun de Verwalten is in Stanton.

                                               

Pulaski County (Kentucky)

Pulaski County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 63.063 Inwahners op en Rebeet vun 1.715 km². De Sitt vun de Verwalten is in Somerset.

                                               

Robertson County (Kentucky)

Robertson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 2.282 Inwahners op en Rebeet vun 259 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mount Olivet.

                                               

Rockcastle County

Rockcastle County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 17.056 Inwahners op en Rebeet vun 824 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mount Vernon.

                                               

Rowan County (Kentucky)

Rowan County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 23.333 Inwahners op en Rebeet vun 728 km². De Sitt vun de Verwalten is in Morehead.

                                               

Russell County (Kentucky)

Russell County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 17.565 Inwahners op en Rebeet vun 658 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jamestown.

                                               

Scott County (Kentucky)

Scott County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 47.173 Inwahners op en Rebeet vun 738 km². De Sitt vun de Verwalten is in Georgetown.

                                               

Shelby County (Kentucky)

Shelby County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 42.074 Inwahners op en Rebeet vun 995 km². De Sitt vun de Verwalten is in Shelbyville.

                                               

Simpson County (Kentucky)

Simpson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 17.327 Inwahners op en Rebeet vun 611 km². De Sitt vun de Verwalten is in Franklin.

                                               

Spencer County (Kentucky)

Spencer County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 17.061 Inwahners op en Rebeet vun 482 km². De Sitt vun de Verwalten is in Taylorsville.

                                               

Taylor County (Kentucky)

Taylor County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 24.512 Inwahners op en Rebeet vun 699 km². De Sitt vun de Verwalten is in Campbellsville.

                                               

Todd County (Kentucky)

Todd County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 12.460 Inwahners op en Rebeet vun 974 km². De Sitt vun de Verwalten is in Elkton.

                                               

Trigg County

Trigg County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 14.339 Inwahners op en Rebeet vun 1.147 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cadiz.

                                               

Trimble County

Trimble County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 8.809 Inwahners op en Rebeet vun 386 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bedford.

                                               

Union County (Kentucky)

Union County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 15.007 Inwahners op en Rebeet vun 894 km². De Sitt vun de Verwalten is in Morganfield.

                                               

Warren County (Kentucky)

Warren County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 113.792 Inwahners op en Rebeet vun 1.412 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bowling Green.

                                               

Washington County (Kentucky)

Washington County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 11.717 Inwahners op en Rebeet vun 780 km². De Sitt vun de Verwalten is in Springfield.

                                               

Wayne County (Kentucky)

Wayne County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 20.813 Inwahners op en Rebeet vun 1.189 km². De Sitt vun de Verwalten is in Monticello.

                                               

Webster County (Kentucky)

Webster County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 13.621 Inwahners op en Rebeet vun 868 km². De Sitt vun de Verwalten is in Dixon.

                                               

Whitley County (Kentucky)

Whitley County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 35.637 Inwahners op en Rebeet vun 1.140 km². De Sitt vun de Verwalten is in Williamsburg.

                                               

Wolfe County

Wolfe County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 7.355 Inwahners op en Rebeet vun 578 km². De Sitt vun de Verwalten is in Campton.

                                               

Woodford County (Kentucky)

Woodford County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 24.939 Inwahners op en Rebeet vun 495 km². De Sitt vun de Verwalten is in Versailles.

                                               

Acadia Parish

Acadia Parish is en Kreis in’n US-Bundsstaat Louisiana. He hett 61.773 Inwahners op en Rebeet vun 1.696 km². De Sitt vun de Verwalten is in Crowley.

                                               

Allen Parish

Allen Parish is en Kreis in’n US-Bundsstaat Louisiana. He hett 25.764 Inwahners op en Rebeet vun 1.981 km². De Sitt vun de Verwalten is in Oberlin.

                                               

Ascension Parish

Ascension Parish is en Kreis in’n US-Bundsstaat Louisiana. He hett 107.215 Inwahners op en Rebeet vun 756 km². De Sitt vun de Verwalten is in Donaldsonville.

                                               

Assumption Parish

Assumption Parish is en Kreis in’n US-Bundsstaat Louisiana. He hett 23.421 Inwahners op en Rebeet vun 878 km². De Sitt vun de Verwalten is in Napoleonville.

                                               

Avoyelles Parish

Avoyelles Parish is en Kreis in’n US-Bundsstaat Louisiana. He hett 42.073 Inwahners op en Rebeet vun 2.155 km². De Sitt vun de Verwalten is in Marksville.

                                               

Beauregard Parish

Beauregard Parish is en Kreis in’n US-Bundsstaat Louisiana. He hett 35.654 Inwahners op en Rebeet vun 3.004 km². De Sitt vun de Verwalten is in DeRidder.

                                               

Bienville Parish

Bienville Parish is en Kreis in’n US-Bundsstaat Louisiana. He hett 14.353 Inwahners op en Rebeet vun 2.100 km². De Sitt vun de Verwalten is in Arcadia.

                                               

Bossier Parish

Bossier Parish is en Kreis in’n US-Bundsstaat Louisiana. He hett 116.979 Inwahners op en Rebeet vun 2.170 km². De Sitt vun de Verwalten is in Benton.

                                               

Caddo Parish

Caddo Parish is en Kreis in’n US-Bundsstaat Louisiana. He hett 254.969 Inwahners op en Rebeet vun 2.284 km². De Sitt vun de Verwalten is in Shreveport.

                                               

Calcasieu Parish

Calcasieu Parish is en Kreis in’n US-Bundsstaat Louisiana. He hett 192.768 Inwahners op en Rebeet vun 2.774 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lake Charles.

                                               

Caldwell Parish

Caldwell Parish is en Kreis in’n US-Bundsstaat Louisiana. He hett 10.132 Inwahners op en Rebeet vun 1.373 km². De Sitt vun de Verwalten is in Columbia.

                                               

Cameron Parish

Cameron Parish is en Kreis in’n US-Bundsstaat Louisiana. He hett 6.839 Inwahners op en Rebeet vun 3.401 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cameron.