ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 413
                                               

Estill County

Estill County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 14.672 Inwahners op en Rebeet vun 658 km². De Sitt vun de Verwalten is in Irvine.

                                               

Fayette County (Kentucky)

Fayette County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 295.803 Inwahners op en Rebeet vun 736 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lexington.

                                               

Fleming County

Fleming County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 14.348 Inwahners op en Rebeet vun 909 km². De Sitt vun de Verwalten is in Flemingsburg.

                                               

Floyd County (Kentucky)

Floyd County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 39.451 Inwahners op en Rebeet vun 1.020 km². De Sitt vun de Verwalten is in Prestonsburg.

                                               

Franklin County (Kentucky)

Franklin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 49.285 Inwahners op en Rebeet vun 544 km². De Sitt vun de Verwalten is in Frankfort.

                                               

Fulton County (Kentucky)

Fulton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 6.813 Inwahners op en Rebeet vun 541 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hickman.

                                               

Gallatin County (Kentucky)

Gallatin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 8.589 Inwahners op en Rebeet vun 256 km². De Sitt vun de Verwalten is in Warsaw.

                                               

Garrard County

Garrard County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 16.912 Inwahners op en Rebeet vun 598 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lancaster.

                                               

Grant County (Kentucky)

Grant County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 24.662 Inwahners op en Rebeet vun 673 km². De Sitt vun de Verwalten is in Williamstown.

                                               

Graves County

Graves County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 37.121 Inwahners op en Rebeet vun 1.440 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mayfield.

                                               

Grayson County (Kentucky)

Grayson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 25.746 Inwahners op en Rebeet vun 1.305 km². De Sitt vun de Verwalten is in Leitchfield.

                                               

Green County (Kentucky)

Green County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 11.258 Inwahners op en Rebeet vun 749 km². De Sitt vun de Verwalten is in Greensburg.

                                               

Greenup County

Greenup County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 36.910 Inwahners op en Rebeet vun 896 km². De Sitt vun de Verwalten is in Greenup.

                                               

Hancock County (Kentucky)

Hancock County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 8.565 Inwahners op en Rebeet vun 490 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hawesville.

                                               

Hardin County (Kentucky)

Hardin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 105.543 Inwahners op en Rebeet vun 1.627 km². De Sitt vun de Verwalten is in Elizabethtown.

                                               

Harlan County (Kentucky)

Harlan County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 29.278 Inwahners op en Rebeet vun 1.210 km². De Sitt vun de Verwalten is in Harlan.

                                               

Harrison County (Kentucky)

Harrison County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 18.846 Inwahners op en Rebeet vun 803 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cynthiana.

                                               

Hart County (Kentucky)

Hart County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 18.199 Inwahners op en Rebeet vun 1.077 km². De Sitt vun de Verwalten is in Munfordville.

                                               

Henderson County (Kentucky)

Henderson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 46.250 Inwahners op en Rebeet vun 1.140 km². De Sitt vun de Verwalten is in Henderson.

                                               

Henry County (Kentucky)

Henry County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 15.416 Inwahners op en Rebeet vun 749 km². De Sitt vun de Verwalten is in New Castle.

                                               

Hickman County (Kentucky)

Hickman County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 4.902 Inwahners op en Rebeet vun 632 km². De Sitt vun de Verwalten is in Clinton.

                                               

Hopkins County (Kentucky)

Hopkins County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 46.920 Inwahners op en Rebeet vun 1.427 km². De Sitt vun de Verwalten is in Madisonville.

                                               

Jackson County (Kentucky)

Jackson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 13.494 Inwahners op en Rebeet vun 896 km². De Sitt vun de Verwalten is in McKee.

                                               

Jefferson County (Kentucky)

Jefferson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 741.096 Inwahners op en Rebeet vun 997 km². De Sitt vun de Verwalten is in Louisville.

                                               

Jessamine County

Jessamine County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 48.586 Inwahners op en Rebeet vun 448 km². De Sitt vun de Verwalten is in Nicholasville.

                                               

Johnson County (Kentucky)

Johnson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 23.356 Inwahners op en Rebeet vun 679 km². De Sitt vun de Verwalten is in Paintsville.

                                               

Kenton County

Kenton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 159.720 Inwahners op en Rebeet vun 422 km². De Sitt vun de Verwalten is in Independence.

                                               

Kentucky

Kentucky is en Bundsstaat vun de USA. De Hööftstadt is Frankfort. Kentucky wurd to de Noordstaaten tellt und is de 15. Staat van USA. De Naam kummt van dat indiansche Woort van de Irokesen Ken-tah-ten, wat sovöl heten deit as "Land van Tokunft". ...

                                               

Knott County

Knott County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 16.346 Inwahners op en Rebeet vun 912 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hindman.

                                               

Knox County (Kentucky)

Knox County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 31.883 Inwahners op en Rebeet vun 1.005 km². De Sitt vun de Verwalten is in Barbourville.

                                               

Larue County

Larue County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 14.193 Inwahners op en Rebeet vun 681 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hodgenville.

                                               

Laurel County

Laurel County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 58.849 Inwahners op en Rebeet vun 1.129 km². De Sitt vun de Verwalten is in London.

                                               

Lawrence County (Kentucky)

Lawrence County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 15.860 Inwahners op en Rebeet vun 1.085 km². De Sitt vun de Verwalten is in Louisa.

                                               

Lee County (Kentucky)

Lee County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 7.887 Inwahners op en Rebeet vun 544 km². De Sitt vun de Verwalten is in Beattyville.

                                               

Leslie County

Leslie County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 11.310 Inwahners op en Rebeet vun 1.046 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hyden.

                                               

Letcher County

Letcher County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 24.519 Inwahners op en Rebeet vun 878 km². De Sitt vun de Verwalten is in Whitesburg.

                                               

Lewis County (Kentucky)

Lewis County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 13.870 Inwahners op en Rebeet vun 1.254 km². De Sitt vun de Verwalten is in Vanceburg.

                                               

Lincoln County (Kentucky)

Lincoln County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 24.742 Inwahners op en Rebeet vun 873 km². De Sitt vun de Verwalten is in Stanford.

                                               

Livingston County (Kentucky)

Livingston County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 9.519 Inwahners op en Rebeet vun 818 km². De Sitt vun de Verwalten is in Smithland.

                                               

Logan County (Kentucky)

Logan County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 26.835 Inwahners op en Rebeet vun 1.440 km². De Sitt vun de Verwalten is in Russellville.

                                               

Lyon County (Kentucky)

Lyon County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 8.314 Inwahners op en Rebeet vun 559 km². De Sitt vun de Verwalten is in Eddyville.

                                               

Madison County (Kentucky)

Madison County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 82.916 Inwahners op en Rebeet vun 1.142 km². De Sitt vun de Verwalten is in Richmond.

                                               

Magoffin County

Magoffin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 13.333 Inwahners op en Rebeet vun 803 km². De Sitt vun de Verwalten is in Salyersville.

                                               

Marion County (Kentucky)

Marion County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 19.820 Inwahners op en Rebeet vun 899 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lebanon.

                                               

Marshall County (Kentucky)

Marshall County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 31.448 Inwahners op en Rebeet vun 790 km². De Sitt vun de Verwalten is in Benton.

                                               

Martin County (Kentucky)

Martin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 12.929 Inwahners op en Rebeet vun 598 km². De Sitt vun de Verwalten is in Inez.

                                               

Mason County (Kentucky)

Mason County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 17.490 Inwahners op en Rebeet vun 624 km². De Sitt vun de Verwalten is in Maysville.

                                               

McCracken County

McCracken County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 65.565 Inwahners op en Rebeet vun 650 km². De Sitt vun de Verwalten is in Paducah.

                                               

McCreary County

McCreary County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 18.306 Inwahners op en Rebeet vun 1.109 km². De Sitt vun de Verwalten is in Whitley City.

                                               

McLean County (Kentucky)

McLean County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kentucky. He hett 9.531 Inwahners op en Rebeet vun 658 km². De Sitt vun de Verwalten is in Calhoun.