ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 405
                                               

Saline County (Illinois)

Saline County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 24.913 Inwahners op en Rebeet vun 992 km². De Sitt vun de Verwalten is in Harrisburg.

                                               

Sangamon County

Sangamon County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 197.465 Inwahners op en Rebeet vun 2.248 km². De Sitt vun de Verwalten is in Springfield.

                                               

Schuyler County (Illinois)

Schuyler County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 7.544 Inwahners op en Rebeet vun 1.132 km². De Sitt vun de Verwalten is in Rushville.

                                               

Scott County (Illinois)

Scott County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 5.355 Inwahners op en Rebeet vun 650 km². De Sitt vun de Verwalten is in Winchester.

                                               

Shelby County (Illinois)

Shelby County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 22.363 Inwahners op en Rebeet vun 1.966 km². De Sitt vun de Verwalten is in Shelbyville.

                                               

St. Clair County (Illinois)

St. Clair County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 270.056 Inwahners op en Rebeet vun 1.720 km². De Sitt vun de Verwalten is in Belleville.

                                               

Stark County (Illinois)

Stark County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 5.994 Inwahners op en Rebeet vun 746 km². De Sitt vun de Verwalten is in Toulon.

                                               

Stephenson County

Stephenson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 47.711 Inwahners op en Rebeet vun 1.461 km². De Sitt vun de Verwalten is in Freeport.

                                               

Tazewell County (Illinois)

Tazewell County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 135.394 Inwahners op en Rebeet vun 1.681 km². De Sitt vun de Verwalten is in Pekin.

                                               

Union County (Illinois)

Union County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 17.808 Inwahners op en Rebeet vun 1.077 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jonesboro.

                                               

Vermilion County

Vermilion County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 81.625 Inwahners op en Rebeet vun 2.328 km². De Sitt vun de Verwalten is in Danville.

                                               

Wabash County (Illinois)

Wabash County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 11.947 Inwahners op en Rebeet vun 580 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mount Carmel.

                                               

Warren County (Illinois)

Warren County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 17.707 Inwahners op en Rebeet vun 1.406 km². De Sitt vun de Verwalten is in Monmouth.

                                               

Washington County (Illinois)

Washington County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 14.716 Inwahners op en Rebeet vun 1.458 km². De Sitt vun de Verwalten is in Nashville.

                                               

Wayne County (Illinois)

Wayne County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 16.760 Inwahners op en Rebeet vun 1.849 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fairfield.

                                               

White County (Illinois)

White County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 14.665 Inwahners op en Rebeet vun 1.282 km². De Sitt vun de Verwalten is in Carmi.

                                               

Whiteside County

Whiteside County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 58.498 Inwahners op en Rebeet vun 1.774 km². De Sitt vun de Verwalten is in Morrison.

                                               

Will County

Will County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 677.560 Inwahners op en Rebeet vun 2.168 km². De Sitt vun de Verwalten is in Joliet.

                                               

Williamson County (Illinois)

Williamson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 66.357 Inwahners op en Rebeet vun 1.098 km². De Sitt vun de Verwalten is in Marion.

                                               

Winnebago County (Illinois)

Winnebago County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 295.266 Inwahners op en Rebeet vun 1.331 km². De Sitt vun de Verwalten is in Rockford.

                                               

Woodford County (Illinois)

Woodford County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 38.664 Inwahners op en Rebeet vun 1.368 km². De Sitt vun de Verwalten is in Eureka.

                                               

Adams County (Indiana)

Adams County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 34.387 Inwahners op en Rebeet vun 878 km². De Sitt vun de Verwalten is in Decatur.

                                               

Allen County (Indiana)

Allen County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 355.329 Inwahners op en Rebeet vun 1.702 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fort Wayne.

                                               

Bartholomew County

Bartholomew County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 76.794 Inwahners op en Rebeet vun 1.054 km². De Sitt vun de Verwalten is in Columbus.

                                               

Benton County (Indiana)

Benton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 8.854 Inwahners op en Rebeet vun 1.052 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fowler.

                                               

Blackford County

Blackford County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 12.766 Inwahners op en Rebeet vun 427 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hartford City.

                                               

Boone County (Indiana)

Boone County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 56.640 Inwahners op en Rebeet vun 1.096 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lebanon.

                                               

Brown County (Indiana)

Brown County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 15.242 Inwahners op en Rebeet vun 808 km². De Sitt vun de Verwalten is in Nashville.

                                               

Carroll County (Indiana)

Carroll County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 20.155 Inwahners op en Rebeet vun 963 km². De Sitt vun de Verwalten is in Delphi.

                                               

Cass County (Indiana)

Cass County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 38.966 Inwahners op en Rebeet vun 1.070 km². De Sitt vun de Verwalten is in Logansport.

                                               

Clark County (Indiana)

Clark County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 110.232 Inwahners op en Rebeet vun 971 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jeffersonville.

                                               

Clay County (Indiana)

Clay County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 26.890 Inwahners op en Rebeet vun 927 km². De Sitt vun de Verwalten is in Brazil.

                                               

Clinton County (Indiana)

Clinton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 33.224 Inwahners op en Rebeet vun 1.049 km². De Sitt vun de Verwalten is in Frankfort.

                                               

Crawford County (Indiana)

Crawford County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 10.713 Inwahners op en Rebeet vun 793 km². De Sitt vun de Verwalten is in English.

                                               

Daviess County (Indiana)

Daviess County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 31.648 Inwahners op en Rebeet vun 1.116 km². De Sitt vun de Verwalten is in Washington.

                                               

Dearborn County

Dearborn County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 50.047 Inwahners op en Rebeet vun 790 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lawrenceburg.

                                               

Decatur County (Indiana)

Decatur County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 25.740 Inwahners op en Rebeet vun 966 km². De Sitt vun de Verwalten is in Greensburg.

                                               

DeKalb County (Indiana)

DeKalb County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 42.223 Inwahners op en Rebeet vun 940 km². De Sitt vun de Verwalten is in Auburn.

                                               

Delaware County (Indiana)

Delaware County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 117.671 Inwahners op en Rebeet vun 1.018 km². De Sitt vun de Verwalten is in Muncie.

                                               

Dubois County

Dubois County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 41.889 Inwahners op en Rebeet vun 1.114 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jasper.

                                               

Elkhart County

Elkhart County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 197.559 Inwahners op en Rebeet vun 1.202 km². De Sitt vun de Verwalten is in Goshen.

                                               

Fayette County (Indiana)

Fayette County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 24.277 Inwahners op en Rebeet vun 557 km². De Sitt vun de Verwalten is in Connersville.

                                               

Floyd County (Indiana)

Floyd County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 74.578 Inwahners op en Rebeet vun 383 km². De Sitt vun de Verwalten is in New Albany.

                                               

Fountain County

Fountain County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 17.240 Inwahners op en Rebeet vun 1.026 km². De Sitt vun de Verwalten is in Covington.

                                               

Franklin County (Indiana)

Franklin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 23.087 Inwahners op en Rebeet vun 1.000 km². De Sitt vun de Verwalten is in Brookville.

                                               

Fulton County (Indiana)

Fulton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 20.836 Inwahners op en Rebeet vun 953 km². De Sitt vun de Verwalten is in Rochester.

                                               

Gibson County (Indiana)

Gibson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 33.503 Inwahners op en Rebeet vun 1.267 km². De Sitt vun de Verwalten is in Princeton.

                                               

Grant County (Indiana)

Grant County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 70.061 Inwahners op en Rebeet vun 1.072 km². De Sitt vun de Verwalten is in Marion.

                                               

Greene County (Indiana)

Greene County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 33.165 Inwahners op en Rebeet vun 1.404 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bloomfield.

                                               

Hamilton County (Indiana)

Hamilton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 274.569 Inwahners op en Rebeet vun 1.031 km². De Sitt vun de Verwalten is in Noblesville.