ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 403
                                               

Gooding County

Gooding County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 15.464 Inwahners op en Rebeet vun 1.893 km². De Sitt vun de Verwalten is in Gooding.

                                               

Idaho County

Idaho County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 16.267 Inwahners op en Rebeet vun 21.976 km². De Sitt vun de Verwalten is in Grangeville.

                                               

Jefferson County (Idaho)

Jefferson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 26.140 Inwahners op en Rebeet vun 2.836 km². De Sitt vun de Verwalten is in Rigby.

                                               

Jerome County

Jerome County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 22.374 Inwahners op en Rebeet vun 1.554 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jerome.

                                               

Kootenai County

Kootenai County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 138.494 Inwahners op en Rebeet vun 3.225 km². De Sitt vun de Verwalten is in Coeur d Alene.

                                               

Latah County

Latah County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 37.244 Inwahners op en Rebeet vun 2.789 km². De Sitt vun de Verwalten is in Moscow.

                                               

Lemhi County

Lemhi County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 7.936 Inwahners op en Rebeet vun 11.821 km². De Sitt vun de Verwalten is in Salmon.

                                               

Lewis County (Idaho)

Lewis County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 3.821 Inwahners op en Rebeet vun 1.241 km². De Sitt vun de Verwalten is in Nezperce.

                                               

Lincoln County (Idaho)

Lincoln County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 5.208 Inwahners op en Rebeet vun 3.124 km². De Sitt vun de Verwalten is in Shoshone.

                                               

Madison County (Idaho)

Madison County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 37.536 Inwahners op en Rebeet vun 1.222 km². De Sitt vun de Verwalten is in Rexburg.

                                               

Minidoka County

Minidoka County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 20.069 Inwahners op en Rebeet vun 1.968 km². De Sitt vun de Verwalten is in Rupert.

                                               

Nez Perce County

Nez Perce County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 39.265 Inwahners op en Rebeet vun 2.199 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lewiston.

                                               

Oneida County (Idaho)

Oneida County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 4.286 Inwahners op en Rebeet vun 3.108 km². De Sitt vun de Verwalten is in Malad City.

                                               

Owyhee County

Owyhee County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 11.526 Inwahners op en Rebeet vun 19.886 km². De Sitt vun de Verwalten is in Murphy.

                                               

Payette County

Payette County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 22.623 Inwahners op en Rebeet vun 1.057 km². De Sitt vun de Verwalten is in Payette.

                                               

Power County

Power County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 7.817 Inwahners op en Rebeet vun 3.642 km². De Sitt vun de Verwalten is in American Falls.

                                               

Shoshone County

Shoshone County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 12.765 Inwahners op en Rebeet vun 6.822 km². De Sitt vun de Verwalten is in Wallace.

                                               

Teton County (Idaho)

Teton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 10.170 Inwahners op en Rebeet vun 1.165 km². De Sitt vun de Verwalten is in Driggs.

                                               

Twin Falls County

Twin Falls County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 77.230 Inwahners op en Rebeet vun 4.986 km². De Sitt vun de Verwalten is in Twin Falls.

                                               

Valley County (Idaho)

Valley County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 9.862 Inwahners op en Rebeet vun 9.526 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cascade.

                                               

Washington County (Idaho)

Washington County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 10.198 Inwahners op en Rebeet vun 3.771 km². De Sitt vun de Verwalten is in Weiser.

                                               

Adams County (Illinois)

Adams County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 67.103 Inwahners op en Rebeet vun 2.220 km². De Sitt vun de Verwalten is in Quincy.

                                               

Alexander County (Illinois)

Alexander County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 8.238 Inwahners op en Rebeet vun 611 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cairo.

                                               

Bond County

Bond County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 17.768 Inwahners op en Rebeet vun 984 km². De Sitt vun de Verwalten is in Greenville.

                                               

Boone County (Illinois)

Boone County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 54.165 Inwahners op en Rebeet vun 728 km². De Sitt vun de Verwalten is in Belvidere.

                                               

Brown County (Illinois)

Brown County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 6.937 Inwahners op en Rebeet vun 793 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mount Sterling.

                                               

Bureau County

Bureau County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 34.978 Inwahners op en Rebeet vun 2.251 km². De Sitt vun de Verwalten is in Princeton.

                                               

Calhoun County (Illinois)

Calhoun County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 5.089 Inwahners op en Rebeet vun 658 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hardin.

                                               

Carroll County (Illinois)

Carroll County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 15.387 Inwahners op en Rebeet vun 1.150 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mount Carroll.

                                               

Cass County (Illinois)

Cass County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 13.642 Inwahners op en Rebeet vun 974 km². De Sitt vun de Verwalten is in Virginia.

                                               

Champaign County (Illinois)

Champaign County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 201.081 Inwahners op en Rebeet vun 2.582 km². De Sitt vun de Verwalten is in Urbana.

                                               

Christian County (Illinois)

Christian County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 34.800 Inwahners op en Rebeet vun 1.836 km². De Sitt vun de Verwalten is in Taylorville.

                                               

Clark County (Illinois)

Clark County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 16.335 Inwahners op en Rebeet vun 1.300 km². De Sitt vun de Verwalten is in Marshall.

                                               

Clay County (Illinois)

Clay County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 13.815 Inwahners op en Rebeet vun 1.215 km². De Sitt vun de Verwalten is in Louisville.

                                               

Clinton County (Illinois)

Clinton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 37.762 Inwahners op en Rebeet vun 1.228 km². De Sitt vun de Verwalten is in Carlyle.

                                               

Coles County

Coles County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 53.873 Inwahners op en Rebeet vun 1.316 km². De Sitt vun de Verwalten is in Charleston.

                                               

Cook County (Illinois)

Cook County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 5.194.675 Inwahners op en Rebeet vun 2.450 km². De Sitt vun de Verwalten is in Chicago.

                                               

Crawford County (Illinois)

Crawford County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 19.817 Inwahners op en Rebeet vun 1.150 km². De Sitt vun de Verwalten is in Robinson.

                                               

Cumberland County (Illinois)

Cumberland County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 11.048 Inwahners op en Rebeet vun 896 km². De Sitt vun de Verwalten is in Toledo.

                                               

De Witt County

De Witt County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 16.561 Inwahners op en Rebeet vun 1.031 km². De Sitt vun de Verwalten is in Clinton.

                                               

DeKalb County (Illinois)

DeKalb County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 105.160 Inwahners op en Rebeet vun 1.642 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sycamore.

                                               

Douglas County (Illinois)

Douglas County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 19.980 Inwahners op en Rebeet vun 1.080 km². De Sitt vun de Verwalten is in Tuscola.

                                               

DuPage County

DuPage County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 916.924 Inwahners op en Rebeet vun 865 km². De Sitt vun de Verwalten is in Wheaton.

                                               

Edgar County

Edgar County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 18.576 Inwahners op en Rebeet vun 1.616 km². De Sitt vun de Verwalten is in Paris.

                                               

Edwards County (Illinois)

Edwards County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 6.721 Inwahners op en Rebeet vun 575 km². De Sitt vun de Verwalten is in Albion.

                                               

Effingham County (Illinois)

Effingham County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 34.242 Inwahners op en Rebeet vun 1.241 km². De Sitt vun de Verwalten is in Effingham.

                                               

Fayette County (Illinois)

Fayette County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 22.140 Inwahners op en Rebeet vun 1.854 km². De Sitt vun de Verwalten is in Vandalia.

                                               

Ford County (Illinois)

Ford County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 14.081 Inwahners op en Rebeet vun 1.259 km². De Sitt vun de Verwalten is in Paxton.

                                               

Franklin County (Illinois)

Franklin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 39.561 Inwahners op en Rebeet vun 1.067 km². De Sitt vun de Verwalten is in Benton.

                                               

Fulton County (Illinois)

Fulton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 37.069 Inwahners op en Rebeet vun 2.243 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lewistown.