ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 401
                                               

Liberty County (Georgia)

Liberty County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 63.453 Inwahners op en Rebeet vun 1.344 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hinesville.

                                               

Lincoln County (Georgia)

Lincoln County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 7.996 Inwahners op en Rebeet vun 546 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lincolnton.

                                               

Long County

Long County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 14.464 Inwahners op en Rebeet vun 1.039 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ludowici.

                                               

Lowndes County (Georgia)

Lowndes County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 109.233 Inwahners op en Rebeet vun 1.305 km². De Sitt vun de Verwalten is in Valdosta.

                                               

Lumpkin County

Lumpkin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 29.966 Inwahners op en Rebeet vun 736 km². De Sitt vun de Verwalten is in Dahlonega.

                                               

Macon County (Georgia)

Macon County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 14.740 Inwahners op en Rebeet vun 1.044 km². De Sitt vun de Verwalten is in Oglethorpe.

                                               

Madison County (Georgia)

Madison County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 28.120 Inwahners op en Rebeet vun 736 km². De Sitt vun de Verwalten is in Danielsville.

                                               

Marion County (Georgia)

Marion County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 8.742 Inwahners op en Rebeet vun 951 km². De Sitt vun de Verwalten is in Buena Vista.

                                               

McDuffie County

McDuffie County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 21.875 Inwahners op en Rebeet vun 673 km². De Sitt vun de Verwalten is in Thomson.

                                               

McIntosh County (Georgia)

McIntosh County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 14.333 Inwahners op en Rebeet vun 1.124 km². De Sitt vun de Verwalten is in Darien.

                                               

Meriwether County

Meriwether County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 21.992 Inwahners op en Rebeet vun 1.303 km². De Sitt vun de Verwalten is in Greenville.

                                               

Miller County (Georgia)

Miller County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 6.125 Inwahners op en Rebeet vun 733 km². De Sitt vun de Verwalten is in Colquitt.

                                               

Mitchell County (Georgia)

Mitchell County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 23.498 Inwahners op en Rebeet vun 1.326 km². De Sitt vun de Verwalten is in Camilla.

                                               

Monroe County (Georgia)

Monroe County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 26.424 Inwahners op en Rebeet vun 1.026 km². De Sitt vun de Verwalten is in Forsyth.

                                               

Montgomery County (Georgia)

Montgomery County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 9.123 Inwahners op en Rebeet vun 635 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mount Vernon.

                                               

Morgan County (Georgia)

Morgan County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 17.868 Inwahners op en Rebeet vun 906 km². De Sitt vun de Verwalten is in Madison.

                                               

Murray County (Georgia)

Murray County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 39.628 Inwahners op en Rebeet vun 891 km². De Sitt vun de Verwalten is in Chatsworth.

                                               

Muscogee County

Muscogee County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 189.885 Inwahners op en Rebeet vun 559 km². De Sitt vun de Verwalten is in Columbus.

                                               

Newton County (Georgia)

Newton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 99.958 Inwahners op en Rebeet vun 715 km². De Sitt vun de Verwalten is in Covington.

                                               

Oconee County (Georgia)

Oconee County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 32.808 Inwahners op en Rebeet vun 482 km². De Sitt vun de Verwalten is in Watkinsville.

                                               

Oglethorpe County

Oglethorpe County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 14.899 Inwahners op en Rebeet vun 1.142 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lexington.

                                               

Paulding County (Georgia)

Paulding County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 142.324 Inwahners op en Rebeet vun 813 km². De Sitt vun de Verwalten is in Dallas.

                                               

Peach County

Peach County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 27.695 Inwahners op en Rebeet vun 391 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fort Valley.

                                               

Pickens County (Georgia)

Pickens County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 29.431 Inwahners op en Rebeet vun 601 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jasper.

                                               

Pierce County (Georgia)

Pierce County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 18.758 Inwahners op en Rebeet vun 888 km². De Sitt vun de Verwalten is in Blackshear.

                                               

Pike County (Georgia)

Pike County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 17.869 Inwahners op en Rebeet vun 565 km². De Sitt vun de Verwalten is in Zebulon.

                                               

Polk County (Georgia)

Polk County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 41.475 Inwahners op en Rebeet vun 805 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cedartown.

                                               

Pulaski County (Georgia)

Pulaski County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 12.010 Inwahners op en Rebeet vun 640 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hawkinsville.

                                               

Putnam County (Georgia)

Putnam County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 21.218 Inwahners op en Rebeet vun 891 km². De Sitt vun de Verwalten is in Eatonton.

                                               

Quitman County (Georgia)

Quitman County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 2.513 Inwahners op en Rebeet vun 394 km². De Sitt vun de Verwalten is in Georgetown.

                                               

Rabun County

Rabun County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 16.276 Inwahners op en Rebeet vun 961 km². De Sitt vun de Verwalten is in Clayton.

                                               

Randolph County (Georgia)

Randolph County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 7.719 Inwahners op en Rebeet vun 1.111 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cuthbert.

                                               

Richmond County (Georgia)

Richmond County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 200.549 Inwahners op en Rebeet vun 839 km². De Sitt vun de Verwalten is in Augusta.

                                               

Rockdale County

Rockdale County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 85.215 Inwahners op en Rebeet vun 339 km². De Sitt vun de Verwalten is in Conyers.

                                               

Schley County

Schley County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 5.010 Inwahners op en Rebeet vun 435 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ellaville.

                                               

Screven County

Screven County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 14.593 Inwahners op en Rebeet vun 1.678 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sylvania.

                                               

Seminole County (Georgia)

Seminole County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 8.729 Inwahners op en Rebeet vun 616 km². De Sitt vun de Verwalten is in Donalsonville.

                                               

Spalding County

Spalding County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 64.073 Inwahners op en Rebeet vun 513 km². De Sitt vun de Verwalten is in Griffin.

                                               

Stephens County (Georgia)

Stephens County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 26.175 Inwahners op en Rebeet vun 464 km². De Sitt vun de Verwalten is in Toccoa.

                                               

Stewart County (Georgia)

Stewart County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 6.058 Inwahners op en Rebeet vun 1.189 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lumpkin.

                                               

Sumter County (Georgia)

Sumter County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 32.819 Inwahners op en Rebeet vun 1.256 km². De Sitt vun de Verwalten is in Americus.

                                               

Talbot County (Georgia)

Talbot County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 6.865 Inwahners op en Rebeet vun 1.018 km². De Sitt vun de Verwalten is in Talbotton.

                                               

Taliaferro County

Taliaferro County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 1.717 Inwahners op en Rebeet vun 505 km². De Sitt vun de Verwalten is in Crawfordville.

                                               

Tattnall County

Tattnall County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 25.520 Inwahners op en Rebeet vun 1.254 km². De Sitt vun de Verwalten is in Reidsville.

                                               

Taylor County (Georgia)

Taylor County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 8.906 Inwahners op en Rebeet vun 979 km². De Sitt vun de Verwalten is in Butler.

                                               

Telfair County

Telfair County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 16.500 Inwahners op en Rebeet vun 1.142 km². De Sitt vun de Verwalten is in McRae.

                                               

Terrell County (Georgia)

Terrell County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 9.315 Inwahners op en Rebeet vun 870 km². De Sitt vun de Verwalten is in Dawson.

                                               

Thomas County (Georgia)

Thomas County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 44.720 Inwahners op en Rebeet vun 1.419 km². De Sitt vun de Verwalten is in Thomasville.

                                               

Tift County

Tift County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 40.118 Inwahners op en Rebeet vun 686 km². De Sitt vun de Verwalten is in Tifton.

                                               

Toombs County

Toombs County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 27.223 Inwahners op en Rebeet vun 951 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lyons.