ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 400
                                               

Coweta County

Coweta County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 127.317 Inwahners op en Rebeet vun 1.147 km². De Sitt vun de Verwalten is in Newnan.

                                               

Crawford County (Georgia)

Crawford County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 12.630 Inwahners op en Rebeet vun 842 km². De Sitt vun de Verwalten is in Knoxville.

                                               

Crisp County

Crisp County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 23.439 Inwahners op en Rebeet vun 710 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cordele.

                                               

Dade County (Georgia)

Dade County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 16.633 Inwahners op en Rebeet vun 451 km². De Sitt vun de Verwalten is in Trenton.

                                               

Dawson County (Georgia)

Dawson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 22.330 Inwahners op en Rebeet vun 546 km². De Sitt vun de Verwalten is in Dawsonville.

                                               

Decatur County (Georgia)

Decatur County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 27.842 Inwahners op en Rebeet vun 1.546 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bainbridge.

                                               

DeKalb County (Georgia)

DeKalb County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 691.893 Inwahners op en Rebeet vun 694 km². De Sitt vun de Verwalten is in Decatur.

                                               

Dodge County (Georgia)

Dodge County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 21.796 Inwahners op en Rebeet vun 1.298 km². De Sitt vun de Verwalten is in Eastman.

                                               

Dooly County

Dooly County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 14.918 Inwahners op en Rebeet vun 1.018 km². De Sitt vun de Verwalten is in Vienna.

                                               

Dougherty County

Dougherty County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 94.565 Inwahners op en Rebeet vun 855 km². De Sitt vun de Verwalten is in Albany.

                                               

Douglas County (Georgia)

Douglas County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 132.403 Inwahners op en Rebeet vun 515 km². De Sitt vun de Verwalten is in Douglasville.

                                               

Early County

Early County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 11.008 Inwahners op en Rebeet vun 1.323 km². De Sitt vun de Verwalten is in Blakely.

                                               

Echols County

Echols County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 4.034 Inwahners op en Rebeet vun 1.046 km². De Sitt vun de Verwalten is in Statenville.

                                               

Effingham County (Georgia)

Effingham County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 52.250 Inwahners op en Rebeet vun 1.243 km². De Sitt vun de Verwalten is in Springfield.

                                               

Elbert County (Georgia)

Elbert County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 20.166 Inwahners op en Rebeet vun 956 km². De Sitt vun de Verwalten is in Elberton.

                                               

Emanuel County

Emanuel County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 22.598 Inwahners op en Rebeet vun 1.777 km². De Sitt vun de Verwalten is in Swainsboro.

                                               

Evans County

Evans County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 11.000 Inwahners op en Rebeet vun 479 km². De Sitt vun de Verwalten is in Claxton.

                                               

Fannin County (Georgia)

Fannin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 23.682 Inwahners op en Rebeet vun 1.000 km². De Sitt vun de Verwalten is in Blue Ridge.

                                               

Fayette County (Georgia)

Fayette County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 106.567 Inwahners op en Rebeet vun 510 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fayetteville.

                                               

Floyd County (Georgia)

Floyd County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 96.317 Inwahners op en Rebeet vun 1.329 km². De Sitt vun de Verwalten is in Rome.

                                               

Forsyth County (Georgia)

Forsyth County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 175.511 Inwahners op en Rebeet vun 585 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cumming.

                                               

Franklin County (Georgia)

Franklin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 22.084 Inwahners op en Rebeet vun 681 km². De Sitt vun de Verwalten is in Carnesville.

                                               

Fulton County (Georgia)

Fulton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 920.581 Inwahners op en Rebeet vun 1.370 km². De Sitt vun de Verwalten is in Atlanta.

                                               

Gilmer County (Georgia)

Gilmer County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 28.292 Inwahners op en Rebeet vun 1.106 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ellijay.

                                               

Glascock County

Glascock County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 3.082 Inwahners op en Rebeet vun 373 km². De Sitt vun de Verwalten is in Gibson.

                                               

Glynn County

Glynn County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 79.626 Inwahners op en Rebeet vun 1.093 km². De Sitt vun de Verwalten is in Brunswick.

                                               

Gordon County

Gordon County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 55.186 Inwahners op en Rebeet vun 919 km². De Sitt vun de Verwalten is in Calhoun.

                                               

Grady County (Georgia)

Grady County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 25.011 Inwahners op en Rebeet vun 1.186 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cairo.

                                               

Greene County (Georgia)

Greene County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 15.994 Inwahners op en Rebeet vun 1.005 km². De Sitt vun de Verwalten is in Greensboro.

                                               

Gwinnett County

Gwinnett County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 805.321 Inwahners op en Rebeet vun 1.121 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lawrenceville.

                                               

Habersham County

Habersham County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 43.041 Inwahners op en Rebeet vun 720 km². De Sitt vun de Verwalten is in Clarkesville.

                                               

Hall County (Georgia)

Hall County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 179.684 Inwahners op en Rebeet vun 1.020 km². De Sitt vun de Verwalten is in Gainesville.

                                               

Hancock County (Georgia)

Hancock County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 9.429 Inwahners op en Rebeet vun 1.225 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sparta.

                                               

Haralson County

Haralson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 28.780 Inwahners op en Rebeet vun 730 km². De Sitt vun de Verwalten is in Buchanan.

                                               

Harris County (Georgia)

Harris County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 32.024 Inwahners op en Rebeet vun 1.202 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hamilton.

                                               

Hart County (Georgia)

Hart County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 25.213 Inwahners op en Rebeet vun 601 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hartwell.

                                               

Heard County

Heard County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 11.834 Inwahners op en Rebeet vun 767 km². De Sitt vun de Verwalten is in Franklin.

                                               

Henry County (Georgia)

Henry County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 203.922 Inwahners op en Rebeet vun 837 km². De Sitt vun de Verwalten is in McDonough.

                                               

Houston County (Georgia)

Houston County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 139.900 Inwahners op en Rebeet vun 976 km². De Sitt vun de Verwalten is in Perry.

                                               

Irwin County

Irwin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 9.538 Inwahners op en Rebeet vun 925 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ocilla.

                                               

Jackson County (Georgia)

Jackson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 60.485 Inwahners op en Rebeet vun 886 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jefferson.

                                               

Jasper County (Georgia)

Jasper County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 13.900 Inwahners op en Rebeet vun 958 km². De Sitt vun de Verwalten is in Monticello.

                                               

Jeff Davis County (Georgia)

Jeff Davis County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 15.068 Inwahners op en Rebeet vun 862 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hazlehurst.

                                               

Jefferson County (Georgia)

Jefferson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 16.930 Inwahners op en Rebeet vun 1.368 km². De Sitt vun de Verwalten is in Louisville.

                                               

Jenkins County

Jenkins County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 8.340 Inwahners op en Rebeet vun 906 km². De Sitt vun de Verwalten is in Millen.

                                               

Johnson County (Georgia)

Johnson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 9.980 Inwahners op en Rebeet vun 787 km². De Sitt vun de Verwalten is in Wrightsville.

                                               

Jones County (Georgia)

Jones County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 28.669 Inwahners op en Rebeet vun 1.020 km². De Sitt vun de Verwalten is in Gray.

                                               

Lamar County (Georgia)

Lamar County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 18.317 Inwahners op en Rebeet vun 479 km². De Sitt vun de Verwalten is in Barnesville.

                                               

Lanier County

Lanier County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 10.078 Inwahners op en Rebeet vun 484 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lakeland.

                                               

Laurens County (Georgia)

Laurens County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 48.434 Inwahners op en Rebeet vun 2.106 km². De Sitt vun de Verwalten is in Dublin.