ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 399
                                               

Putnam County (Florida)

Putnam County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Florida. He hett 74.364 Inwahners op en Rebeet vun 1.870 km². De Sitt vun de Verwalten is in Palatka.

                                               

Santa Rosa County

Santa Rosa County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Florida. He hett 151.372 Inwahners op en Rebeet vun 2.631 km². De Sitt vun de Verwalten is in Milton.

                                               

Sarasota County

Sarasota County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Florida. He hett 379.448 Inwahners op en Rebeet vun 1.481 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sarasota.

                                               

Seminole County (Florida)

Seminole County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Florida. He hett 422.718 Inwahners op en Rebeet vun 798 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sanford.

                                               

St. Johns County

St. Johns County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Florida. He hett 190.039 Inwahners op en Rebeet vun 1.577 km². De Sitt vun de Verwalten is in Saint Augustine.

                                               

St. Lucie County

St. Lucie County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Florida. He hett 277.789 Inwahners op en Rebeet vun 1.481 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fort Pierce.

                                               

Sumter County (Florida)

Sumter County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Florida. He hett 93.420 Inwahners op en Rebeet vun 1.414 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bushnell.

                                               

Suwannee County

Suwannee County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Florida. He hett 41.551 Inwahners op en Rebeet vun 1.782 km². De Sitt vun de Verwalten is in Live Oak.

                                               

Taylor County (Florida)

Taylor County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Florida. He hett 22.570 Inwahners op en Rebeet vun 2.699 km². De Sitt vun de Verwalten is in Perry.

                                               

Union County (Florida)

Union County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Florida. He hett 15.535 Inwahners op en Rebeet vun 622 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lake Butler.

                                               

Volusia County

Volusia County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Florida. He hett 494.593 Inwahners op en Rebeet vun 2.865 km². De Sitt vun de Verwalten is in De Land.

                                               

Wakulla County

Wakulla County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Florida. He hett 30.776 Inwahners op en Rebeet vun 1.572 km². De Sitt vun de Verwalten is in Crawfordville.

                                               

Walton County (Florida)

Walton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Florida. He hett 55.043 Inwahners op en Rebeet vun 2.740 km². De Sitt vun de Verwalten is in Defuniak Springs.

                                               

Washington County (Florida)

Washington County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Florida. He hett 24.896 Inwahners op en Rebeet vun 1.502 km². De Sitt vun de Verwalten is in Chipley.

                                               

Appling County

Appling County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 18.236 Inwahners op en Rebeet vun 1.318 km². De Sitt vun de Verwalten is in Baxley.

                                               

Atkinson County

Atkinson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 8.375 Inwahners op en Rebeet vun 875 km². De Sitt vun de Verwalten is in Pearson.

                                               

Bacon County

Bacon County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 11.096 Inwahners op en Rebeet vun 738 km². De Sitt vun de Verwalten is in Alma.

                                               

Baker County (Georgia)

Baker County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 3.451 Inwahners op en Rebeet vun 888 km². De Sitt vun de Verwalten is in Newton.

                                               

Baldwin County (Georgia)

Baldwin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 45.720 Inwahners op en Rebeet vun 668 km². De Sitt vun de Verwalten is in Milledgeville.

                                               

Banks County

Banks County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 18.395 Inwahners op en Rebeet vun 606 km². De Sitt vun de Verwalten is in Homer.

                                               

Barrow County

Barrow County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 69.367 Inwahners op en Rebeet vun 420 km². De Sitt vun de Verwalten is in Winder.

                                               

Bartow County

Bartow County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 100.157 Inwahners op en Rebeet vun 1.191 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cartersville.

                                               

Ben Hill County

Ben Hill County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 17.634 Inwahners op en Rebeet vun 653 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fitzgerald.

                                               

Berrien County (Georgia)

Berrien County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 19.286 Inwahners op en Rebeet vun 1.171 km². De Sitt vun de Verwalten is in Nashville.

                                               

Bibb County (Georgia)

Bibb County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 155.547 Inwahners op en Rebeet vun 647 km². De Sitt vun de Verwalten is in Macon.

                                               

Bleckley County

Bleckley County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 13.063 Inwahners op en Rebeet vun 562 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cochran.

                                               

Brantley County

Brantley County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 18.411 Inwahners op en Rebeet vun 1.150 km². De Sitt vun de Verwalten is in Nahunta.

                                               

Brooks County (Georgia)

Brooks County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 16.243 Inwahners op en Rebeet vun 1.279 km². De Sitt vun de Verwalten is in Quitman.

                                               

Bryan County (Georgia)

Bryan County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 30.233 Inwahners op en Rebeet vun 1.145 km². De Sitt vun de Verwalten is in Pembroke.

                                               

Bulloch County

Bulloch County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 70.217 Inwahners op en Rebeet vun 1.769 km². De Sitt vun de Verwalten is in Statesboro.

                                               

Burke County (Georgia)

Burke County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 23.316 Inwahners op en Rebeet vun 2.152 km². De Sitt vun de Verwalten is in Waynesboro.

                                               

Butts County

Butts County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 23.655 Inwahners op en Rebeet vun 484 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jackson.

                                               

Calhoun County (Georgia)

Calhoun County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 6.694 Inwahners op en Rebeet vun 725 km². De Sitt vun de Verwalten is in Morgan.

                                               

Camden County (Georgia)

Camden County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 50.513 Inwahners op en Rebeet vun 1.632 km². De Sitt vun de Verwalten is in Woodbine.

                                               

Candler County

Candler County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 10.998 Inwahners op en Rebeet vun 640 km². De Sitt vun de Verwalten is in Metter.

                                               

Carroll County (Georgia)

Carroll County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 110.527 Inwahners op en Rebeet vun 1.292 km². De Sitt vun de Verwalten is in Carrollton.

                                               

Catoosa County

Catoosa County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 63.942 Inwahners op en Rebeet vun 420 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ringgold.

                                               

Charlton County

Charlton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 12.171 Inwahners op en Rebeet vun 2.023 km². De Sitt vun de Verwalten is in Folkston.

                                               

Chatham County (Georgia)

Chatham County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 265.128 Inwahners op en Rebeet vun 1.140 km². De Sitt vun de Verwalten is in Savannah.

                                               

Chattahoochee County

Chattahoochee County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 11.267 Inwahners op en Rebeet vun 645 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cusseta.

                                               

Chattooga County

Chattooga County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 26.015 Inwahners op en Rebeet vun 813 km². De Sitt vun de Verwalten is in Summerville.

                                               

Cherokee County (Georgia)

Cherokee County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 214.346 Inwahners op en Rebeet vun 1.098 km². De Sitt vun de Verwalten is in Canton.

                                               

Clarke County (Georgia)

Clarke County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 116.714 Inwahners op en Rebeet vun 313 km². De Sitt vun de Verwalten is in Athens.

                                               

Clay County (Georgia)

Clay County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 3.183 Inwahners op en Rebeet vun 505 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fort Gaines.

                                               

Clayton County (Georgia)

Clayton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 259.424 Inwahners op en Rebeet vun 370 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jonesboro.

                                               

Clinch County

Clinch County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 6.798 Inwahners op en Rebeet vun 2.095 km². De Sitt vun de Verwalten is in Homerville.

                                               

Cobb County

Cobb County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 688.078 Inwahners op en Rebeet vun 881 km². De Sitt vun de Verwalten is in Marietta.

                                               

Coffee County (Georgia)

Coffee County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 42.356 Inwahners op en Rebeet vun 1.551 km². De Sitt vun de Verwalten is in Douglas.

                                               

Colquitt County

Colquitt County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 45.498 Inwahners op en Rebeet vun 1.430 km². De Sitt vun de Verwalten is in Moultrie.

                                               

Columbia County (Georgia)

Columbia County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 124.053 Inwahners op en Rebeet vun 751 km². De Sitt vun de Verwalten is in Appling.