ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 395
                                               

Arkansas County

Arkansas County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 19.019 Inwahners op en Rebeet vun 2.559 km². De Sitt vun de Verwalten is in De Witt.

                                               

Ashley County

Ashley County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 21.853 Inwahners op en Rebeet vun 2.385 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hamburg.

                                               

Baxter County

Baxter County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 41.513 Inwahners op en Rebeet vun 1.435 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mountain Home.

                                               

Benton County (Arkansas)

Benton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 221.339 Inwahners op en Rebeet vun 2.183 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bentonville.

                                               

Boone County (Arkansas)

Boone County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 36.903 Inwahners op en Rebeet vun 1.531 km². De Sitt vun de Verwalten is in Harrison.

                                               

Bradley County (Arkansas)

Bradley County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 11.508 Inwahners op en Rebeet vun 1.686 km². De Sitt vun de Verwalten is in Warren.

                                               

Calhoun County (Arkansas)

Calhoun County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 5.368 Inwahners op en Rebeet vun 1.627 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hampton.

                                               

Carroll County (Arkansas)

Carroll County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 27.446 Inwahners op en Rebeet vun 1.642 km². De Sitt vun de Verwalten is in Berryville.

                                               

Chicot County

Chicot County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 11.800 Inwahners op en Rebeet vun 1.668 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lake Village.

                                               

Clark County (Arkansas)

Clark County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 22.995 Inwahners op en Rebeet vun 2.243 km². De Sitt vun de Verwalten is in Arkadelphia.

                                               

Clay County (Arkansas)

Clay County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 16.083 Inwahners op en Rebeet vun 1.655 km². De Sitt vun de Verwalten is in Piggott.

                                               

Cleburne County (Arkansas)

Cleburne County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 25.970 Inwahners op en Rebeet vun 1.432 km². De Sitt vun de Verwalten is in Heber Springs.

                                               

Cleveland County (Arkansas)

Cleveland County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 8.689 Inwahners op en Rebeet vun 1.549 km². De Sitt vun de Verwalten is in Rison.

                                               

Columbia County (Arkansas)

Columbia County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 24.552 Inwahners op en Rebeet vun 1.984 km². De Sitt vun de Verwalten is in Magnolia.

                                               

Conway County

Conway County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 21.273 Inwahners op en Rebeet vun 1.440 km². De Sitt vun de Verwalten is in Morrilton.

                                               

Craighead County

Craighead County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 96.443 Inwahners op en Rebeet vun 1.841 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jonesboro.

                                               

Crawford County (Arkansas)

Crawford County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 61.948 Inwahners op en Rebeet vun 1.544 km². De Sitt vun de Verwalten is in Van Buren.

                                               

Crittenden County (Arkansas)

Crittenden County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 50.902 Inwahners op en Rebeet vun 1.580 km². De Sitt vun de Verwalten is in Marion.

                                               

Cross County

Cross County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 17.870 Inwahners op en Rebeet vun 1.595 km². De Sitt vun de Verwalten is in Wynne.

                                               

Dallas County (Arkansas)

Dallas County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 8.116 Inwahners op en Rebeet vun 1.730 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fordyce.

                                               

Desha County

Desha County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 13.008 Inwahners op en Rebeet vun 1.981 km². De Sitt vun de Verwalten is in Arkansas City.

                                               

Drew County

Drew County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 18.509 Inwahners op en Rebeet vun 2.145 km². De Sitt vun de Verwalten is in Monticello.

                                               

Faulkner County

Faulkner County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 113.237 Inwahners op en Rebeet vun 1.676 km². De Sitt vun de Verwalten is in Conway.

                                               

Franklin County (Arkansas)

Franklin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 18.125 Inwahners op en Rebeet vun 1.580 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ozark.

                                               

Fulton County (Arkansas)

Fulton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 12.245 Inwahners op en Rebeet vun 1.601 km². De Sitt vun de Verwalten is in Salem.

                                               

Garland County

Garland County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 96.024 Inwahners op en Rebeet vun 1.756 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hot Springs.

                                               

Grant County (Arkansas)

Grant County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 17.853 Inwahners op en Rebeet vun 1.637 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sheridan.

                                               

Greene County (Arkansas)

Greene County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 42.090 Inwahners op en Rebeet vun 1.497 km². De Sitt vun de Verwalten is in Paragould.

                                               

Hempstead County

Hempstead County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 22.609 Inwahners op en Rebeet vun 1.888 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hope.

                                               

Hot Spring County

Hot Spring County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 32.923 Inwahners op en Rebeet vun 1.593 km². De Sitt vun de Verwalten is in Malvern.

                                               

Howard County (Arkansas)

Howard County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 13.789 Inwahners op en Rebeet vun 1.523 km². De Sitt vun de Verwalten is in Nashville.

                                               

Independence County

Independence County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 36.647 Inwahners op en Rebeet vun 1.979 km². De Sitt vun de Verwalten is in Batesville.

                                               

Izard County

Izard County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 13.696 Inwahners op en Rebeet vun 1.505 km². De Sitt vun de Verwalten is in Melbourne.

                                               

Jackson County (Arkansas)

Jackson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 17.997 Inwahners op en Rebeet vun 1.642 km². De Sitt vun de Verwalten is in Newport.

                                               

Jefferson County (Arkansas)

Jefferson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 77.435 Inwahners op en Rebeet vun 2.292 km². De Sitt vun de Verwalten is in Pine Bluff.

                                               

Johnson County (Arkansas)

Johnson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 25.540 Inwahners op en Rebeet vun 1.715 km². De Sitt vun de Verwalten is in Clarksville.

                                               

Lafayette County (Arkansas)

Lafayette County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 7.645 Inwahners op en Rebeet vun 1.362 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lewisville.

                                               

Lawrence County (Arkansas)

Lawrence County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 17.415 Inwahners op en Rebeet vun 1.520 km². De Sitt vun de Verwalten is in Walnut Ridge.

                                               

Lee County (Arkansas)

Lee County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 10.424 Inwahners op en Rebeet vun 1.559 km². De Sitt vun de Verwalten is in Marianna.

                                               

Lincoln County (Arkansas)

Lincoln County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 14.134 Inwahners op en Rebeet vun 1.453 km². De Sitt vun de Verwalten is in Star City.

                                               

Little River County

Little River County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 13.171 Inwahners op en Rebeet vun 1.378 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ashdown.

                                               

Logan County (Arkansas)

Logan County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 22.353 Inwahners op en Rebeet vun 1.839 km². De Sitten vun de Verwalten sünd Booneville un Paris.

                                               

Lonoke County

Lonoke County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 68.356 Inwahners op en Rebeet vun 1.984 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lonoke.

                                               

Madison County (Arkansas)

Madison County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 15.717 Inwahners op en Rebeet vun 2.168 km². De Sitt vun de Verwalten is in Huntsville.

                                               

Marion County (Arkansas)

Marion County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 16.653 Inwahners op en Rebeet vun 1.549 km². De Sitt vun de Verwalten is in Yellville.

                                               

Miller County (Arkansas)

Miller County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 43.462 Inwahners op en Rebeet vun 1.616 km². De Sitt vun de Verwalten is in Texarkana.

                                               

Mississippi County (Arkansas)

Mississippi County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 46.480 Inwahners op en Rebeet vun 2.326 km². De Sitt vun de Verwalten is in Blytheville.

                                               

Monroe County (Arkansas)

Monroe County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 8.149 Inwahners op en Rebeet vun 1.572 km². De Sitt vun de Verwalten is in Clarendon.

                                               

Montgomery County (Arkansas)

Montgomery County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 9.487 Inwahners op en Rebeet vun 2.023 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mount Ida.

                                               

Nevada County (Arkansas)

Nevada County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Arkansas. He hett 8.997 Inwahners op en Rebeet vun 1.606 km². De Sitt vun de Verwalten is in Prescott.